Yo. Mój kolega ma pala i chciałby trochę poskilować ze sworda, bo jak mu się spery kończą żeby ubrał dobrego sworda i walił. I jak się ma sprawa co do podskilowania sworda na palu? ile by zajęło gdzieś tak skil od 10-60/65 sworda?
Wersja do druku
Yo. Mój kolega ma pala i chciałby trochę poskilować ze sworda, bo jak mu się spery kończą żeby ubrał dobrego sworda i walił. I jak się ma sprawa co do podskilowania sworda na palu? ile by zajęło gdzieś tak skil od 10-60/65 sworda?
Paladin to raise melee from 10, 100% to 65 = 3144h, 57m, 26s.
http://www.pskonejott.com/calc_melee.php
Długo, długo :)
To bez sens tak na serio. Bo na 100lvlu ładujesz 60 e spearów i jeszcze masz capa.
60 sword, to nie wiem czy jakikolwiek paladyn ma ;d .
Musiałby skilować przez ~4 miesiące.
Ale...
Sam mam 64 palka z 37 swordem. Przy założonym Bright Swordzie można się dopatrzeć hitów za 110+, może nawet za ponad 120 hitnie.
Takiego palka z - powiedzmy - Magic Swordem możesz spokojnie puścić z botem na jakieś silniejsze mobki, przy czym char nie musi specjalnie wracać do depo po broń.
Wiadomo - do expienia się takie coś raczej nie nada, ale ogólnie dobrze mieć jakiegoś tam skila w melee.
Pzdr ^^
mnie najbardziej boli ave tylko dla knighta
Avenger jest doskonałą bronią dla prawdziwego pala imo, kilka świętych gromów w pomniejszych nieumarłych i ścinasz głowę nekromanty z pomocą Mściciela, ahh <3
no trudno, czyli sobie daruję jednak ^^