Witam.Otóż mam 80 knighta na facc i nie wiem gdzie nim bocić ;/
Skile:75/66
Eq: knight set,justice seeker/crown helmet/demon shield
Proszę o odpowiedź :)
Wersja do druku
Witam.Otóż mam 80 knighta na facc i nie wiem gdzie nim bocić ;/
Skile:75/66
Eq: knight set,justice seeker/crown helmet/demon shield
Proszę o odpowiedź :)
Facc Tomb, Cyce Mount Sternum, Ghostland, Guardy/Soldy/Roty
Guardy/soldy/roty, "FAcc Tomb" dla 80 knighta? "Tomb" może, ale tylko najniższe piętra, a to i tak noob style ;d .
Manual:
- guardy - labirynt/kopalnia z Dwarven Hell Questem/kopalnia z Crusader Helmet Questem (można nawet GSy bić);
- Dwarven Hell,
- Hellgate (przydają się Stealth Ringi),
- OF i Orcland z taskami u Baxtera,
- Isle of Kings - najniższy poziom Katakumb,
- Venore Dragon Lair,
- DC -3 (za TP),
- PoH.
Tyle Ci wystarczy :-)
Co do bocenia - nie powiem, ale pewnie sam się domyślisz, które miejscówki będą dla bocenia najlepsze.
Pzdr ^^
necro house
ja ci polecam ghostland 2 dziure ewentualnie pierwszą jeśli dasz rade to oblatuj cały gl :D
Pozdr.
Punky zapodal zajebiste miejscowki.. Facc tomb -3 i -4 mozesz lajtowo smigac, cyce na mount spectrum tak jak juz pisali, na ghost land hmm.. ja 30-60 tam cisnalem i na 60 to juz szczerze <u mnie bylo tak, ze sam bylem i NIGDY nikt nie wbijal a jak juz to na pare minut gdy afk bylem:P> zero many schodzilo.. ogolnie na taki lvl to lipa.
Ja na twoim miejscu zrobilbym to tak - teraz puszczal na cyclopy a od 95lvla na venore dlair.. ja tak knajtem na paccu robilem :P najpierw tyrsung od 70 a to jest podobne do cyclopow, a od 95 na venore dlair i do 125 szczerze ladnie mi smigalo :)
Mintwallin jak masz postmana, facc tomb, cyce wszędzie, guardy, -2 dark cathedral i jak masz farta to można nawet dragi venore.
Toż przecież wyraźnie pisałem, że piszę o manualu, a autor, jeśli ma chociaż trochę rozumu, będzie wiedział, które miejscówki się nadają.
Botterom nie będę pomagać bezpośrednio, jeśli potem mi trzech na respie siedzi.
Won.
Tak, won stamtąd.
Szczególnie odnosi się to do DC.
Holender, apeluję do graczy o zaciekłe próby trapów duchami ;> Bo jest ich na -2 sześć - w sam raz, żeby zblokować w rogu, czy nawet przy ścianie.
FAcc Tomb będzie w sam raz - mało komu bot przeszkadza, a idzie jakąś kasę zrobić. Ew. Ghostland, dragi na Draconii.
Pzdr
http://img16.imageshack.us/img16/313/trap54knight.jpg
Efekt bocenia na ghostlandzie ;)
To wez sproboj pobocic na mintwalin.
A jak nie to cycki poludnie thais (nawet dobry exp ;p)