-
48 Palladyn PACC
Witam.
Dziś kupiłem paka i nigdy go nie posiadałem, więc sie nie orientuje na PACC Area ( jeśli macie jakieś porady jak ogarnąć PACC area, aby nie zwastować paka na chodzenie bez sensu, to byłbym Wam wdzięczny )
Mam Pallka z 48 lvl 85/71. Meduska, bohy, paladin arm, blue legsy, crown hel
Gdzie zdobywać kasę i doświadczenie?
Z góry dziękuje :)
-
Kase trzaskaj na dragach, level raczej tez, ale do 50 mozesz robic taski na tarantule, mozesz cos kasy zarobic.
-
Bierz taski na tarantule - polecam. Przede wszystkim chodzi tutaj o szybkie nabicie punktów.
Oprócz pajączków, możesz też czyścić Alchemiczną w Yalahar, skoczyć na barbariany, wziąć taska i bić piraty na nadbrzeżu w Yala. Dalej - masz Cyclopolis, jak również cycki na Mistrock. Dragi - Darashia, Yalahar, może k. Venore, jeśli wolne. Jest jeszcze OF (też, jeśli wolne).
Polecał bym również (na dłuższą metę) zrobić sobie dostęp na Zao i Hellheim (tutaj też możesz coś pobić, ale na wyższych lvlach).
Mnóstwo możliwości :-)
Pzdr ^^
-
Ja na 42 rp z enchantami skill 74 biłem lizardy na parnych polach, exp 100k/h bez premium staminy, ze staminą nawet do 160k/h (jeśli jesteś sam) i przeważnie miałem waste 3(nic nie spadło), ale dla szybkiego expa polecam to miejsce (musisz mieć frontiera zrobionego do areny (areny nie musisz robić). 42-50 lvl wbiłem w 3 dni expiąc 3h dziennie
-
Ja polecam robić taski na tarantule do 50 lv a po 50 robić taski na mutated raty na początku będzie waste ale z lvlem przestanie być a nawet profity będą. Ja 60 palkiem na 30 rs mialem profit 4-5k.