Powiedzcie mi miśki drogie taką rzecz: oplaca sie kupowac spellwandy u Hoaxette za te 300gp i potem (np. za 3-4 miechy) sprzedawac drozej graczom? Wiem że w zeszłym roku ludzie dosyć chetnie kupowali, niestety nie pamietam za ile :/
Wersja do druku
Powiedzcie mi miśki drogie taką rzecz: oplaca sie kupowac spellwandy u Hoaxette za te 300gp i potem (np. za 3-4 miechy) sprzedawac drozej graczom? Wiem że w zeszłym roku ludzie dosyć chetnie kupowali, niestety nie pamietam za ile :/
sprzedasz może po 10k/bp więc 4k na bp zarobisz, ale znajdź jeszcze kogoś kto kupi ^^
W sumie może ludzie będą kupować po to, żeby zsummonować owce na training dummy, więc popyt powinien być ;)
Też mi sie tak wydaje. Planuje kupic tak z 50bp spellwandów. I jeszcze takie pytanko: czy dalej da sie uzyc exeta res na tej owcy żeby ją przejąć? Bo moim zdaniem to najglupszy pomysl jaki mogli wymysleć tworcy Tibii (bo taki palek raczej nie "przejmie" owiec innego gracza, a przecież wielu palków też tam trenuje).
Na non-PvP.
Na PvP może jeszcze użyć runy Convince Creature.
Hmm... Jeśli masz żyłkę handlarza, możesz faktycznie nakupić tych rózg. Jeśli kasy Ci nie szkoda, to droga wolna. A tym bardziej, jeśli jesteś pewien, że kogoś znajdziesz później. Przecież itemy mogą bezpiecznie leżeć sobie w depo, czekając na zwyżkę cen ;-)
Pzdr ^^
Dzieks za info Bobek ;) pewnie w 4-5 miechów po sezonie taka cena bedzie normą. Co do przejmowania czyichs owiec: tak sie sklada ze gram na Harmonii - chyba sama nazwa mowi za siebie :/ wiec zlodziei pewnie nie brakuje wa takim miejscu. W sumie to troche glupio, bo taki palek ma przechlapane jak sobie przyzwie owce.
Kuba333: kasy mi nie szkoda (800k w depo i full set-no moze poza shield of corruption, ktorego ceny obecnie nie znam). Wiec spokojnie kupie z 50bp a sprzedam tak kolo 40.