Czy jak kupie premium, sprzedawca moze go wycofac z mojego konta kilka dni pozniej czy cos w tym stylu? I czy sa jakies konsekwencje tego, np. ban czy cos w tym rodzaju?
Wersja do druku
Czy jak kupie premium, sprzedawca moze go wycofac z mojego konta kilka dni pozniej czy cos w tym stylu? I czy sa jakies konsekwencje tego, np. ban czy cos w tym rodzaju?
Może go wycofać, gdy sprzedający wycofa pacca to automatycznie dostaniesz bana.
Ban zniknie po kupieniu nowego, zostanie ci tyle dni ile zamówiłeś minus te które wykorzystałeś z tego wycofanego.
Tzn. ze jak zostanie mi on cofniety dzien po rozpoczeciu premium na 90, to gdy kupie nastepny na 90 aby odblokowac bana to na koncie bede mial 179 dni premium tak?
To nie jest tak... jak zapłacisz za zabrany PACC, odbanują cię i będziesz miał FACC. Czyli będziesz musiał kupić PACC dwa razy!
Będziesz miał 89 dni.
ok dzieki, temat do zamkniecia.
A wie ktoś jak wycofać pacc?
Sprzedałem dla gościa pacc w zamian za chara i on tego chara odzyskał (musiał mieć confa) no i teraz jestem pacc w plecy.
@Pan Ryba
Musisz skontaktować się telefonicznie lub osobiście z bankiem.
Wycofanie płatności wiąże się ze zbanowaniem karty przez cipsoft
Co ty pieprzysz? Dopiero co mnie odbanowali za takie cos
Jest to tak powiedzmy zaplaciles za pacca i pograles dajmy 50 dni. Koles cos tam zrobil i dostales bana, ok. Aby dostac unbana musisz kupic nowego pacc'a na 90 dni i wtedy to sie kasuje tak [ 90 dni co kupiles - dni wykorzystane czyli 50. 90-50 = 40) :)