Witam
Chciałbym zacząć prace nad własnym otsem ale tak sie zastanawiam czym się różni evo od rpg czy real? Jakby ktoś mógł tak pokrótce opisac bylbym wdzięczny.
pozdro
Wersja do druku
Witam
Chciałbym zacząć prace nad własnym otsem ale tak sie zastanawiam czym się różni evo od rpg czy real? Jakby ktoś mógł tak pokrótce opisac bylbym wdzięczny.
pozdro
real = rl mapa
evo = mapa evo z teleportami
rpg = wlasna mapa robiona od podstaw i jakas specyficzna wlasna fabuła
przynajmniej wg. mnie.
dobra a co z expem? evo to raczej wysoki jak się domyslam i jakies nowe itemki i eventy itp.?
Gdybyś może zrobił evo bez teleportów coś jak za czasów wcześniejszych niż 8.1 to mogłoby być ciekawie.
Pan Ryba - evolution bez teleportow ;d? To raczej nie evo tylko jakas karma, vanilia albo cos :P jednak jezeli chodzi ogolnie mowiąc evo no to raczej jest to rodzaj fun otsow, szybko lvl itp.
Wiesz jezeli malo o otsach wiesz a chcesz robic wlasny to nie masz co sie zabierac :P najlepiej sam troche pograj i wczuj się w to :) Takim osobom najlepiej wychodzą.. bo najlepiej dla gracza wie sam gracz
Na mapie evo bez tp grało by dużo ludzi. Własny klient + exp ~~50 (tylko nie stage)
Na c17.pl jest evo bez tp na którym kiedyś grały setki osób a teraz nikt.
najwazniejszym kluczem do liczby osob na serwie jest reklama oczywiscie przeciez ^.-
Ale ja sie nie pytam co zrobic zeby duzo osób gralo -.-. Temat do zamknięcia już wszystko wiem :D. Dzięki wszystkim.