Zwracam się do was z kolejną prośbą, tym razem dotyczącą zabicia 3000 piratów. Gdzie po zabiciu piratów mogę walczyć z bossem? Oraz jak wygląda miejsce walki z nim. Da się uciekać? Bo nie jestem pewien czy moim 55rp dam spokojnie rade.
Wersja do druku
Zwracam się do was z kolejną prośbą, tym razem dotyczącą zabicia 3000 piratów. Gdzie po zabiciu piratów mogę walczyć z bossem? Oraz jak wygląda miejsce walki z nim. Da się uciekać? Bo nie jestem pewien czy moim 55rp dam spokojnie rade.
tp na bossa znajduje sie w tawernie na narogr tam gdzie robisz ostatnie misje questa, co do dojscia mozesz miec problem lecz sam boss nie sprawi ci problemu
Na tym lvlu pomocne mogą okazać się Energy/Fire Bomby, bo dzięki nim szybciej ubijesz bossa. Możliwe też, że któryś z nich nie przechodzi przez nie, chociaż wątpię. W każdym razie, na pewno możesz spróbować.
Miejsce walki to po prostu małe pomieszczenie, chyba bez żadnych przeszkód.
Pzdr ^^
Tak wygląda ten pokój :
http://forum.tibia.org.pl/attachment...1&d=1298063310
Ewentualnie może energy bombe położyć na środku i biegać wkoło, ale głowy nie dam, że nie przejdzie po energii ^^
Swoją drogą boss jakiś silny nie jest- jeżeli uda Ci się do niego dojść to z zabiciem go nie będziesz miał żadnych kłopotów