-
Energry Elementale?
Elo od którego można bić Energry Elementale dla profitu Profesja Magiczną ?(dokładnie sork)
Słyszałem że tam sie nieźle kase tłucze bodajże 15k/h ....(tylko czy 15k na czysto czy jeszcze dochodzi waste suppiles :D
No i wiem że Lighting set jest podstawą.
I jeszcze pytanko gdzie są ich respawny i gdzie polecacie expić(Ja pamietam że na przejściu ank>darashia są.A gdzie jeszcze to nie wiem.
-
Właściwie tylko tam jest ich większy spawn.
Są jeszcze w górach k. Liberty Bay, ale pomieszane z wyrmami, nightstalkerami i innym shitem.
#down
Wydaje mi się, że magicznym starczy, aczkolwiek trzeba uważać, bo EE mają niezłe combo, o massive nie mówiąc.
Pzdr ^^
-
@up
Ok
A jaki lvl wystarczy na profit ?
Od 80 można cisnać czy wyższy ?
-
Od 80 dasz rade,tylko pamietaj o light secie.
-
ja robiłem na ee 40 tasków od 60 do 80 lvla spokojnie z lighting setem + strange amulet.Miałem 400k profitu, ale na softach jechałem.
@down
Po pierwsze robiłem może 2 taski dziennie.A po drugie co ma czas grania do profitu bo nie wiem?
-
@up
400k czystego profitu -Rozumiem że chyba z tygodnia i codziennie po 7h
-
ja robiłem na ee 40 tasków od 60 do 80 lvla spokojnie z lighting setem + strange amulet.Miałem 400k profitu, ale na softach jechałem.
napisał w jakim przedziale lvl zarobił tyle gdybyś był dociekliwy mógłbyś obliczyć średnia zabitych EE ale po co lepiej kpić z typa i twierdzic ze musial grac tydzien czasu po 7h :(
-
bardzo dobry profit, ale mozesz sie zlozyc w 2 sekundy
-
Ja na 60 dałem radę druid. Profit jest masakryczny. Nad przejściem z ankh na darashie jest kilka. Potem na prawo od nich za kryjówką gdzie wchodzisz na nomady są 3, a także nad środkowymi dragami, ale potem są massive energy elementale także nie polecam.