Potrzebuje Animal Cure,ide na nibelor do tej babki a ona
20:23 Eric Wright [55]: 20:23 Eric Wright [55]: Animal Cure 20:23 Siflind: Sorry, but I'm currently out of stock.
to jak mam zdobyc do 5 misji to animal cure ?
Wersja do druku
Potrzebuje Animal Cure,ide na nibelor do tej babki a ona
20:23 Eric Wright [55]: 20:23 Eric Wright [55]: Animal Cure 20:23 Siflind: Sorry, but I'm currently out of stock.
to jak mam zdobyc do 5 misji to animal cure ?
Kupić u Siflind na Nibelor
http://www.tibia-wiki.net/wiki/Animal_Cure
No curva mowie ze to robie i pisze ze nie ma !
Z tego co pamiętam to musisz najpierw wziąść misje i poleciec do npc bezpośrednio przed tym jak to będziesz musiał oddać.
juz kupiles. tylko wtedy pisze, ze jest 'out of stock'. Nie jestem pewien czy to nie zostaje po skonczeniu questa, jesli tak, to mozesz kupic od kogos.
Wydaje mi sie, ze powinienes miec zrobione kilka misji ice island questa, zeby moc kupic animal cure
Wystarczy mu tylko ukończona pierwsza misja IIQ ale to już ma skoro się dostał na Nibelor.
Są 2 opcje:
1. Albo już to kiedyś kupiłeś [ponieważ jest to rzecz, którą da się kupić tylko raz]
2. Albo zapewne najpierw zbierasz rzeczy do questa. Otóż, żeby tą rzecz kupić, jak już ktoś wyżej napisał - najpierw musisz wziąć misję od NPC, udać się na Nibelor, kupić i wrócić. Inaczej się nie da.
Ewentualnie możesz spróbować jakimś noob charem czy czymś, jeśli chce ci się robić misje Yalahar Questa.
@down
Raczej niee ;p
A u black berta nie da sie kupic?
wtedy gral ta postacia moj znajomy,ale on robił tylko OBYWATELSTWO svargrond,JA wczoraj robilem dostep na nibelor
pojde edem moze
A wziąłeś już misje u tego typka na yala?
Bierzesz misje od Yalahari/Pilmutha (nie pamiętam dokładnie), potem idziesz do tego NPC przy arenie, gadasz z nim, on Ci mówi, że potrzebuje hełm i animal cure.
Teraz możesz kupić na Nibelor animal cure.
Miałem ten sam problem ;d
ło kurde nie wiedziałem,że wpierw trzeba zagadać do goscia z areny
wielkie dzieki !