-
Pilna pomoc ! strony
Witam gram sobie w tibie ( exp dragon frost afk nie wchodzi w gre nawet minimalizacja :>) i pisze czesto na gg i jak chce cos napisac na gg to kiedy mialem tibie otwartą i na tibie nakładało sie okienko gg tzn ze tibie widze ale po kliknieciu gram a gg mi sie minimalizuje teraz musze minimalizowac wszystko i na pupicie (tylko) mi dziala okno gg bo jak otwieram przy otwartej tibi to ikonki mi migaja na pomarańczowo a gg wchodzi tak jakby za tibie i musze minimalizowac klijenta itd!!!! pilne !!
dodam też ze jak klikne pare razy okno gg na pasku na dole to tibia mi sie minimalizuje i potem wszystkie chanele podnosza sie i mam mniej miejsca i musze opuszczac ten pasek w tibi
-
Napisz tego posta jeszcze raz, tylko dodaj kilka przecinków i kropek gdzie trzeba, bo za cholerę nie mogę zrozumieć o co Ci chodzi. Składnia i sens niektórych elementów twojej wypowiedzi, które powinny być zdaniami jest kompletnie do bani. Nie żądam kwiecistego języka, ale pisma, które da się zrozumieć!
-
Okej wiec chodzi mi o to że:
Mam sobie Tibie i gadu gadu. Wczoraj miałem tak ze mogłem widziec tibie w pełnym oknie a na tą warstwe nachodziło gg ktore mogłem minimalizować kiedy chcialem, pisać mogłem i miec oko na tibie...
Teraz mam tak ze mam tibie i gg na pasku zadań ten na dole i widze sobie tibie i jak chce otworzyć gg (okno z rozmową z paska na dole)to te okno wędruje mi za tibie i go nie widze, musze zminimalizwać tibie i dopiero moge pisac na gg...
-
Odpal gg>ustawienia i włącz opcję zawsze na wierzchu, powinno pomóc :)