siema, mam pytanie jak dostac sie na te wyspe do zbierania soili i czy knightem 160lvl jest sens tam expic?
Wersja do druku
siema, mam pytanie jak dostac sie na te wyspe do zbierania soili i czy knightem 160lvl jest sens tam expic?
Musisz zaczac the elemental spheres quest (zagadac do npc), skolowac 20 small amethystow (najlepiej ze sklepu). Zaenchantowac 30+ sorcem. Potem pojsc do edron, na te wieze. Wejsc na srodkowa i zejsc na sam dol. Jest tam maszyna, ktora musisz wylaczyc. Potem uzyj 20 kamyczkow na niej i kliknij ja. Tak oto jestes na energy sferze :)
Co do oplacalnosci, to exp jest w granicach 150k/h, a profit bardzo duzy. Gorzej z tym, ze sporo osob tam siedzi (zywkle boty)
W 6h powinieneś mieć coś ok. 150k proffitu
to ładnie tam.. ;) od którego levelu bym mógl trzaskać te profity?
Soile może u npc sprzedawać za 2k wiec proffity odchodzą ciekawe ;d
Pewnie. Słyszałem, że idzie tam wycisnąć całkiem niezły exp. Soile możesz sprzedawać (np. ludziom, huncącym na demach w Yalahar); nie musisz bić też bossa (ale możesz, bo leci z niego Voltage Armor, a wtedy ładny profit).
Wchodzi się na Edron, wszystko masz tutaj opisane:
http://www.tibia-wiki.net/wiki/The_E..._Quest/Spoiler
http://tibia.wikia.com/wiki/The_Elem..._Quest/Spoiler
Przygotuj 20 enchanted amethystów.
Co do "profitów" (kurde, zapomniałem wysłać posta ;d) - na 160 lvlu będą na prawdę ładne; nie zastanawiaj się. Chyba że już ktoś tam siedzi.
Soile można sprzedawać graczom, więc profity odchodzą jeszcze ciekawsze ;p .
#down
Możliwe ;< .
Pzdr ^^
na swoim 220+ ek w 27h (cała stamina) z samych soili mialem ponad 1kk z czego 450k na manasy chyba nieźle al nienastawiaj sie ze wjdziesz sobie tam od tak sobie, przewaznie siedzi tam gildia zadzaca na servie i niema opcji nawet zeby zwykly szary gracz wbil sie tam bez znajomosci ZAPOMNIJ nawet a co do profitu to trzeba miec ten 190+ lvl chyba ze masz niezly skill tak w okolicach 100
Od jakiego lvl mogłbym tam msem profitować ?
Mam pytanie odnośnie expa tam od którego lvl ekiem tam można siedzieć? I czy tam każda profa tpa sie na inne potwory? Czy np można tam uderzyć teamem około 100 rp&ek i 80 ed? Czy jednak możnaby na strzała paść?
Każda profa oddzielnie, na cascie widziałem to 250 ed bloker i dwóch shoterów 100+ edków i ładnie cisneli na samym bossie :d
Btw. Aby móc tam wchodzić non stop to quest musi być niedokończony czy można normalnie go wykonać ?
co wejscie 20 amethystow? gildia rzadzaca to my takze luz
MS bije fire elementale, a one jakichś specjalnie dużych ilości kasy nie dają. Dodatkowo te silniejsze elementale (Blistering) mają aż 3k hp (najwięcej z wszystkich), czyli sorc ma tam najtrudniej.
20 amethystów jest potrzebne do maszyny, dzięki której się przenosisz do Sphere. Chyba o to Ci chodziło, bo nie wiem, za bardzo, o co pytałeś ;d .
A od czego, kurde, jest spoiler? Wiki nie gryzą - mogę Ci zagwarantować.
Pzdr ^^
da rade dać tam loga?