Czesc.
Wiec mam 26 palka 69 skile eq paladin armor bohy crusader demonka plate legi. Czy oplaca sie kupic na niego pacca na 30 dni? nie chce mi sie juz zbytnio skilowac a podexpilbym cos. Czy warto, czy jednak jeszcze poczekac?
Wersja do druku
Czesc.
Wiec mam 26 palka 69 skile eq paladin armor bohy crusader demonka plate legi. Czy oplaca sie kupic na niego pacca na 30 dni? nie chce mi sie juz zbytnio skilowac a podexpilbym cos. Czy warto, czy jednak jeszcze poczekac?
Pacc zawsze warto kupowac, ale na faccu masz rowniez wiele dobrych miejsc (na ten lvl). To zalezy od ciebie.
Ja bym jeszcze doskillował do 75. Wtedy możesz kosić lepsze potworki na mniejszym lvlu np cyce na yalahar.
tzn no wiadomo facc tez ma kilka ale chodzi mi o szybki exp wiec pacc zawsze sie przyda ;) tylko chce byc do konca pewny ze oplaca sie na tego 30 palka i gdzie mniej wiecej moglbym nim expic
@Bullas
cyce teraz mi padaja na 2-3 hity wiec nie jest zle
Zawsze się opłaca. Do 80lvla wyciągniesz lekko 2x tyle expa co wyciągnąłbyś na faccu, później ta różnica staje się o wiele bardziej widzialna.
Mysle,ze tak do 35-40 lvla powinenes pozostac na FACC.Na tych lvlach roznica w expie nie jest jescze tak duza