Witam otóż postanowiłem zamienić pallka na sorca, narazie nie mam pacca, nie wiem gdzie expic na 10 lvlu ; d + moje eq to Crus Helmet, Blue Set, Demon Shield, BOH i jakieś 120k na wydanie, coś zmienić, dokupić ? Piszcie ; )
Wersja do druku
Witam otóż postanowiłem zamienić pallka na sorca, narazie nie mam pacca, nie wiem gdzie expic na 10 lvlu ; d + moje eq to Crus Helmet, Blue Set, Demon Shield, BOH i jakieś 120k na wydanie, coś zmienić, dokupić ? Piszcie ; )
zamień cru helmet na hat of the mad, blue robe na focus cape/spirit cloak i lecisz na jakieś dwarfy/roty/mino. A na paccu to już samo będzie leciało. :P
Sprzedaj blue robe , kup focus cape (+1 mlvl , wazy tyle samo) , crus helma wymien na hotma , demon shield mozesz wymienic na mms ale niekoniecznie , zalezy od servera bo czasem demon shield stoi 32k a mms 35 , expic mozesz na kazdych rotach , cyce pod mont sternum mozesz probowac ale moze byc hard , zalezy od serva .
Pomen
moj blad , gralem na 8,6 ostatni raz
Blue Robe możesz zmienić na Focus Cape. Idź na dwarfy w Kazo, może roty na Fibuli (jeśli nie zabocone). Później już powinieneś wiedzieć (task na mino na Mino Mount albo dalej dwarfy, "FAcc Tomb" i DTD).
Pzdr ^^
Okej kupie Hotm i Focusa, a blessy oplacaloby sie czy raczej nie ?
Isle of kings - dsy, jedna z sal questu Banshee.
50k/h, najlepiej kup za te 150k sobie ringów stealth.
Więcej nie powiem bo będzie tam za dużo osób.