-
Kasacja postaci
Siemka!
Mam pytanie: po jakim czasie od ostatniego logowania postać zostaje usuwana? Bo zależy mi na założeniu chara o nicku Raavix, a taki już istnieje... (Co jest śmieszniejsze to mój były sprzedany char :D) Dotychczas myślałem że trzeba czekać rok. Dzisiaj patrzę: ostatnie logowanie było Mar 10 2009, 21:41:25 CET, a char dalej istnieje. Więc jak to jest? :)
Pozrdo
Dwon
Dzięki :)
-
lvl * miesiąc
przykladowo 100 lvl - 100 miesiecy
-
@up pewny? Mi się do tej pory wydawało że do 20 lvl działało to lvl * miesiąc a od wyższego lvl niż 20 to 2 lata
#Black Dragon odnosnie tego że postać miała pacc i nie zostanie nigdy usunięta nie zgodzę się jakoś 13 maja 2008 roku miałem hacka na pallku 63 chyba(był już po paccu) i jakoś w maju 2010 został usunięty więc...
-
lvl*miesiąc jest do 36lvla, czyli 3 lata, ponadto jeżeli postać miała kupiony pacc to nigdy nie zostanie usunięta.
-
Są różne wersje, więc potwierdzam że po 2 latach postać leci bez wzlgędu na lvl, a do 2 lat to lvl*miesiąc.
A co do pacca, to postac nie jest kasowana tylko gdy na koncie aktualnie jest pacc, to że kiedyś był nie ma żadnego znaczenia.