Cześć.
Krótko: z ekipą torga zaliczyliśmy już sporo konwentów. Temat konwentowy musi być.
Kto, gdzie się wybiera?
http://anime.com.pl/calendar,list,2.html
Wersja do druku
Cześć.
Krótko: z ekipą torga zaliczyliśmy już sporo konwentów. Temat konwentowy musi być.
Kto, gdzie się wybiera?
http://anime.com.pl/calendar,list,2.html
Jeżeli jakieś będą w Rzeszowie/okolicach (Nawikon, R-kon) to może się zabiorę. Na ogólnopolskie raczej nie.
Ogólnie, nie jeżdżę na konwenty, jakbym jechał to pierwszy raz, żeby zobaczyć, jak to wygląda.
To ja mam pytanie ogólne. Bo w te wakacje może bym sobie pojechał na parę, jest jakiś ogólny spis dat itp. konwentów w Polsce?
jak bedzie jakis w okolicach pily/bydgoszczy wyslijscie mi pmke, jak bede mial kase jako newfag moge jechac
ehehe
jest. na acepie.
btw. w wakacje organizujemy animatsuri 2011 znowu w formie 3dniowki. enojoy lol
o, nie widzialam wczesniej tego tematu... xD
byłam na wanekonie, mimo wszystkich opinii i faktycznie zjechanego poczatku, uwazam, ze konwent od soboty trzymal poziom i swietnie sie bawiłam ;3 [w nocy]
bede pewnie jeszcze na kilku konach w tym roku, najblizej magni ;3
A właśnie, kto się wybiera na magnificon?
ja jestem na kazdym wiekszym konie
ja juz sie animatsuri nie moge doczekac. oby wczesniej przybic i sleepy zająć :S a jak sie nie uda wbijem do kumpli z koła i oblężymy ich room :S
jade na magni, afk
zapraszam na anime w 2 slowach o 10 rano w sobote.
jakiś Daikon będzie. 1-3 lipca. ktoś coś więcej słyszał?:P
ze wszystkich konow, na jakich bylam dzien wczesniej, na magni byl chyba najwiekszy pierdzielnik ;^; nie po to przyjechalismy na konplace o 20 super zmeczeni po 3h stania w pociagu, zeby isc spac po 2 - dopiero wtedy otworzyli nam sleepa ;^;
zapomnialam sie i nie poszlam na wiekszosc atrakcji, na ktorych chcialam byc: 2 wiedzowkach o pokenonach, kalamburach (nie mielibyscie szans, btw~), panelu o luisie royo i wiedzowce z kimi no todoke o 3 nad ranem
nie wiem, co za debil ustalal ten plan atrakcji, ze niektore panele byly o tak niebożych godzinach, o tej porze powinny byc tylko glupkowate gry jak wlasnie kalambury czy mafia death note <3 i Klos jest słaby, bo spał na mafii już o 12 w nocy
A na moim konkursie po podpowiedzi
"ona bardzo lubi dango"
i odpowiedzi jednej z uczestniczących grup "clannad" mogłem ze wspaniałym wyrazem twarzy zaprzeczyć.
A najlepsze były hinty do serii, na które faguję. 428, ale tu się wolno nabija levele, fun$40*int^10=IR2 czy wierzę, że zostaniesz na noc .
(odpowiednio Canaan, index, chaos;head i fate)
no i obłowiłem się po konkursach. Mogliśmy we 2 ze znajomym za walutę konkursową spokojnie kupić po dwie sztuki eve1.11 na BD, last exaila, koszulkę i jeszcze nam starczyło na dwie pełne 1/8 figurki ;d
a panel o shinkaiu mi też fajnie poszedł
ogólnie magni na plus (za dużej konkurencji jeszcze nie miał, ale miohi nieźle punktuje u mnie ostatnio. No i te zwroty za atrakcje [dało radę zarobić 230zł za prowadzenie]).
cholerna rozleglosc polski w pionie... cos na maj/czerwiec w okolicach polnocy/centrum kraju?