essa
Wersja do druku
essa
o ile się nie mylę to po drugiej stronie jest devil helmet quest, choć sam go nigdy nie robiłem bo nie chciało mi się no ale to chyba właśnie w tym miejscu jest
To jest taki bardziej element RPG. Co do questu - masz rację, tam jakiś quest jest, a ten chodnik to po prostu taki "dinks", że niby chodnik się kiedyś zawalił i nie ma przejścia :d . Wydaje mi się, że byłoby to zawalone wejście na DvH quest, ale wchodzi się gdzie indziej.
#Gracjan
Nie chciało mi się spojrzeć na spoiler Xd . Faktycznie quest...
Pzdr ^^
Tam się robi devil helmet quest. żeby przejść za drugą stronę tego kamienia musisz poprosić kogoś żeby stanął na 1sqm przy wejściu do mintwalin (tam jest taki rope place) gdy na ten kwadracik ktoś wejdzie wychodzisz z mintwalin do tych dwóch drabinek, idziesz na górę, potem na południe aż znajdziesz kratkę ściekową koło poison fieldów. schodzisz tam masz bramkę levelową przez którą przechodzisz i dalej jest dragon i kilka dziur z GSem. rozwalasz dragona. Przechodzisz przez drzwi. nie pamiętam skąd się kluczyk bierze (chyba z mintwalin cyclops quest) wybijasz minosy zgarniasz nagrody a jak się pójdzie na zachód to tam można szybko wejść do dziury i pojawić się koło markwina. Można tamtędy ropnąć kolegę który ci otworzył przejście.
Jak masz jakieś wątpliwości to masz: http://www.tibia-wiki.net/wiki/Devil..._Quest/Spoiler