Witam. Na tym forum i na wielu innych forach czytalem ze roznica w expieniu miedzy ek a ms ed czy nawet rp jest duzo mniejsza na niekorzysc knighta niz przed updatem. Co takiego zmienili? Chodzi mi o exp.o pvp juz wiem wszystko
Wersja do druku
Witam. Na tym forum i na wielu innych forach czytalem ze roznica w expieniu miedzy ek a ms ed czy nawet rp jest duzo mniejsza na niekorzysc knighta niz przed updatem. Co takiego zmienili? Chodzi mi o exp.o pvp juz wiem wszystko
Exp knightem się dużo nie polepszył ale ograniczyli exp ms/ed poprzez odstępy między ue co 60sec.Czyli nie ma ue style.
najważniejsza zmiana to dodanie całej masy nowych czarów u knighta dzięki czemu może efektywne combosy robić.
dużo to nie polepsza expa no ale tak jak mówił już up osłabione zostały inne profesje poprzez cooldown(ms'y muszą bić z run, rp praktycznie bez zmian, ed znów jest najlepszą profesją)
@down
pall to gówniana profka do bicia pojedyńczych mobów która musi wydawać w chu kasy na amunicje która jest też ciężka a do tego eq nie jest tanie, najlepszy jest ed bo może ostro napierdalać i w pvp i pvm, i solo i w teamie. poprostu uniwersalna maszyna do zabijania i leczenia
Skoro RP jest bez zmian, u EKa nie polepszyli aż tak expa, a magiczni zostali osłabieni, to RP jest najlepszą profesją :P . Tzn. jeśli chodzi o exp/zarobek/grywalność.
Po prostu ciężej jest wyciągnąć 1kk/h, chociaż jest to możliwe. Cooldowny sprawiły, że expienie typu "masówka" jest teraz trudniejsze.
Pzdr ^^