Poszukuję najlepszego ustawienia na dummy.
Gram rp i nie wiem czy skilować na full def, atk czy balance? Z small stonów, royali, spearów?
Czekam na propozycje.
Wersja do druku
Poszukuję najlepszego ustawienia na dummy.
Gram rp i nie wiem czy skilować na full def, atk czy balance? Z small stonów, royali, spearów?
Czekam na propozycje.
nie ma roznicy. speary najlepsze bo najtansze
Ze spearami najlepiej, łatwo można je kupić i dość tanie... Aa full def, atk czy balance to raczej nie robi różnicy bo i tak Cię nikt nie będzie bić, ale ja bym na full ataku bił.
Ja trenowałem na neo ze spearami nie musiałem się o nic martwić bo miałem skrypt full afk;pp ale jak ty np trenujesz ręcznie to ja bym kupił 100 kamyków i mam godzinke do własnej roboty.
a co do ataku czy full def itp. to nie wiem czy to ma jakieś znaczenie , ja zawsze full def;pp
Pozdrawiam
Skiluje ręcznie i oglądam przy tym seriale na przeglądarce, ale nie w tym sęk wydawało mi się, że na kamykach szybciej szło ale skoro piszecie, że nie ma różnicy to temat do zamknięcia. Dzięki za pomoc ;)
Bierz speary i full atak. Im częściej trafiasz tym szybciej idzie skill, więc nie ma sensu stać na defie, jeśli dummy mają nieskończone hp i nic Cię nie bije.