Mam takie pytanko. Jestem sypmatykiem knighta i wracam na rl po dlugiej przerwie. Czy knight na lvlu 100+ expi duzo wolniej od palka?
Kolejne pytanko jest takie. Jak jest z botami? czy jest ich bardzo duzo czy ujdzie? chodzi o swiat pvp oczywiscie;]
Wersja do druku
Mam takie pytanko. Jestem sypmatykiem knighta i wracam na rl po dlugiej przerwie. Czy knight na lvlu 100+ expi duzo wolniej od palka?
Kolejne pytanko jest takie. Jak jest z botami? czy jest ich bardzo duzo czy ujdzie? chodzi o swiat pvp oczywiscie;]
teraz boty to 90% servera. Wszyscy botuja, wszędzie pełno botów.
Gra manualnie troche mija się z celem bo gdzie nie pójdziesz to bot a skrypty to teraz nawet na demony albo grimy są.
ogólnie mieć bota fajna sprawa ;)
a i knight robi mniej expa niż palek bo musi bić syfy typu dragi, wyrmy a palem praktyczne wszystko ciśniesz
Ale czy ta roznica w k/h jest duza? chodzi mi o lvle 100+ // 150++
duża nie jest, skoro lubisz knighta, to nim graj.
Osobiscie nie przepadam za knightem aczkolwiek podobno po update komfort gry owa profesja sie bardzo poprawil, slyszalem nawet ze 150ek robi z promo 700k/h
mozliwe ze to wyolbrzymianie ale nawet te 500k/h 150ek to mega duzo xd
widzialem narazie max 140ek 460k/h z profitem. Napewno po tym update zmniejszyli roznice pomiedzy knightem a reszta profesji jeżeli chodzi o exp/h
Skoro jestes sympatykiem knighta,to graj nim.Po ostatnich upach knight jest maszyna do zabijania.
A co do botow,to jest ich pelno prawie w kazdym miejscu.