Siemka,
Jutro robimy inq, i trzeba mi zabić ungrezza, mam 109 rp z 92distancem, i assassinkami & softami,
Dam rade ubić tego demona? Jak tak to co wziąć na ubicie go? Jaka najlepsza taktyka?
Wersja do druku
Siemka,
Jutro robimy inq, i trzeba mi zabić ungrezza, mam 109 rp z 92distancem, i assassinkami & softami,
Dam rade ubić tego demona? Jak tak to co wziąć na ubicie go? Jaka najlepsza taktyka?
Poproś jakiegoś ek najlepiej żeby bloknął, czy sam dasz rade to nie wiem myślę że tak ale pasowałoby wziąć might ringa / ssa?
ja robilem swoim rp na podobnym lvlu co ty. Wziąłem ze sobą eda jakiegoś który też potrzebował zabić. Ja bloczyłem, a on mnie siochał. Pierwszego dema on z sd i ja z as ale tak żeby on więcej expa zgarnął, a drugiego ja bardziej z as a on mniej z sd, żeby mi bosa zaliczyło. Chyba najlepsza taktyka, no chyba, że masz eka jakiegoś co również musi mieć tą misje to idź z nim, a jak magiczne to ty bloczysz. Weź kilka ssa albo might ringów, ale jak idziesz z drutem to luzik, byle by ogarniał leczenie
edit
samemu byś dał rade ale za dużo by ci suplajsów poszło. W prawie każdej turze byś dostawał hity do yellow hp i to stojąc po ukosie- a nie mowię ile byś odstawał stojąc na wprost bo i tak się czasem zdarza
Nie wiem czy zmienili jego siłe ale 2 upy temu kumpel zabił go 66 rp z power boltów fakt, że troche supli stracił ale 109 rpkiem nie powinnieneś mieć problemów solo.
No wlasnie, po co ma przy nim stac, bo nie rozumiem? Biegasz w kolko i ass + san, ot cala filozofia. Jesli sie boisz to mozesz wziac troche gsp i jakies amulety/ringi.
Lol człowieku. Ja to zabiłem 89 rp i mi zeszło 15 shp -.-
Nie baw się raczej w leczenie czarami bo nie warto. Oczywiście assassinki. Ja miałem też might ringa.
Ungreez to najmocniej wali z tego vis luxa i GFB. z Meele coś jak grim reaper. Ja go ubiłem 120 ek i poszło mi niecałe 100GHP i troche manasów.