Tak jak w temacie, nie grałem z 2 lata. Czym bardziej oplaca sie grac? Swiat npvp
Wiem ze to kwestia gustu ale piszcie jak uwazacie :)
Wersja do druku
Tak jak w temacie, nie grałem z 2 lata. Czym bardziej oplaca sie grac? Swiat npvp
Wiem ze to kwestia gustu ale piszcie jak uwazacie :)
Bump
w sumie pogralbym ek dzieki tym update'om zyskal niezle i na leczeniu i czarach.mozna spokojnie takim ek wyciagnac 600-700k/h przy nieduzym waste.ale rob jak uwazasz ;d
Zalezy pod jakim wzgledem ma byc lepszy ms albo ek.
Np. exp. Knight dla niektorych jest nudny, ale dla mnie gra sie o wiele lepiej, niz postaciami magicznymi.
No i msem tez bedziesz pewnie szybciej lvl bil.
MSem graj, jeśli masz kasę. Ogólnie jest ciekawiej i więcej miejscówek do wyboru solo. Chociaż gdzieniegdzie też możesz ładnie zarobić przy dobrym expie.
170 EK zarobisz za to bardzo szybko przy dobrym expie, chociaż wolniej, niż u MSa. No i możesz poblokać dla odmiany.
Pzdr ^^
Dla mnie MS będzie dużo lepszym wyborem. Nawet pomimo tego, że ma cooldown na vis hur i ue jest już raczej bezużyteczne. MS jest dużo ciekawszą profesją pod względem hmm...wszystkiego. Ale to już kwestia gustu.
No i takim 170ek raczej szybko nie zrobisz demon oak ; ) Ma to przeniesienie też do wszelkich innych miejsc EXPa.
Hmmm, ek wydaje się być niezły, ale jest mały mankament. Aby zabijać musisz spamować najmocniejsze czary, aby widzieć mocne hity, a sorkiem masz równiejsze i mniejszym nakładem many. Poza tym taki sork to już pojedyńcze potwory może sobie niekiedy blokować sam. Bez pomocy ek (chyba że to potwory poi, inqu lub draken elite bądź inne drakeny). Gra sorkiem jest ciekawsza. Graj sorkiem.