-
Blokowanie slima
Cześć.
Do rzeczy,
Da się zablokować slima w jakiś sposób, tzn czy jest jakiś item, którego on nie przesunie.
Chciałbym poskilować a w tamtym miejscu nie ma możliwości stanąć tak, aby biły nas 2 slimy. Minimum to 3. Ewentualnie z jakim eq dałbym radę skilować na 3 slimach 37 knightem ze skilami 68/65 i czy w ogóle jest to wykonalne.
-
Jedyne czego możesz użyć to: fire/ene field, mw bądź krzaczki (u eka odpada ofc), ew. innym charem. Z takimi skillami i najlepszym eq (full arm) to i na 2 slimach postoisz 2h max a przy 3 to jeszcze mniej zapewne.
-
skillowanie na 3 slimach niewykonalne, 2 slimy na tarcze bys bral, a trzeci na lajcie by sie przebijal przez twoje eq niezaleznie od tego jakie ono by nie bylo. zablokowac mozna jedynie krzaczkami lub m wallami, ale ze to strata pieniedzy to odradzam.
mozesz na mc bloknac innym charem, slim sie nie przerzuca.
kiedys fracek91 wrzucil poradnik jak zablokowac slima jungle grass i sobie skillowac palkiem, calkiem spoko poradnik.
-
Ogólnie jest to nieopłacalne. Będziesz wastował strasznie. Jedyne wyjście to full eq i zarąbiste skille ale to i tak na niewiele się zda, bo jak masz 3 potworki to tylko 2 wchodzą na tarczę, więc lipa. Powiedz jaka to miejscówka to się coś wymyśli. Ew. zastosuj się do tego co polecił w8w8w8. Stań sobie 2 charem albo ustawcie się dobrze z kumplem.
-
No nic,
Chodziło mi o te slimy w dc bo kilka dni już tam bocę i nikogo nie zastałem więc pomyślałem, że dobre miejsce do skila ale już wiem co ludzi odstrasza, po prostu a wykonalność tego zadania.