-
71ed a Zao
Siemka
Mam takie pytanko, czy na Zao znalazłoby się jakieś expowisko na mój lvl ? Tak żeby wychodziło na 0 lub +.
Kod:
71lvl / 53mlvl z itemami (wiem, rewelacji nie ma) / focus cape / zao legi / hotm / MMS / p ammy / bohy - softy
I jeszcze takie pytanko dot. Wyrmów. Od którego lvl'a mogę je tłuc na Liberty Bay ??
-
wedlug mnie spokojnie moglbys expic na lizardach zao, exp tam jest dobry i duza szansa profitu
a co do wyrmow to na tym lvl spokojnie mozesz je bic
-
Wyrmy - ja chodziłem 56 ms biłem po 1 na dystans , jak podleci jebnie z wave i lapy to deska , ale na twoim lvlu powinien byc luz po 1 wiec mozesz bic bez problemu , duzy profit jest.
Lizardy na zao mozesz lac na parnych z exori frigo , jak wyjdzie wiecej to ava , na zamku lepiej nie bo po 3 wychodzi co sie wiaze z deska. Powinien być profit .
Co do expa i profitu sproboj ejszcze water elementale na ph i earthy&nighstalkery na lb pod wyrmami.
-
Zao możesz bić, ale staraj się je bić pojedynczo, uważaj też na Priesty, mają mocne combo.
Wyrmy +1 na luzie, na +2 może być ciężko.
-
@bubcoz
ejże, ja bym powiedział na odwrót... +1 ciężko bo są wkurzające energy elementale a + 2 easy :>
w każdym razie wyrmy na luuuzie możesz bić, tylko naucz się biegać w okół najbliższych kamieni, nie podchodz niepotrzebnie o choćby jeden sqm a tak w ogóle to lightning set dobra rzecz
a zao:
nie polecam, do do legionarów i priestów podbiegać trzeba a to wkurzające jest bo zazwyczaj coś innego jeszcze podleci w tym czasie
ale możesz bić tam dl'e na 2 najbliższych skałach od wejścia(ta \/ i ta jeszcze bardziej \/)
fajnie tam jest, tylko przy wejsciu na tą pierwszą są z 2-3 dl'e