Witam
Mam problem ze zbieraniem white pocow, gdzie znajde w miare przyzwoitego respa z duchami?
Postac to 120 lev ed wiec w wiekszosc respow powinienem sie bez problemow dostac;P
Wersja do druku
Witam
Mam problem ze zbieraniem white pocow, gdzie znajde w miare przyzwoitego respa z duchami?
Postac to 120 lev ed wiec w wiekszosc respow powinienem sie bez problemow dostac;P
Najlepiej na drefii :P
http://forum.tibia.org.pl/showthread...read-czyli-CRN
@Top
Zdecydowanie tak jak kolega kilka postów wyżej - Drefia.
Tak, najwięcej duchów będzie na Drefii. Poza tym, na pewno sporo może być w jakichś Tombach. Na FAcc`u sporo "dusz pokutujących" jest na Ghostlandzie (tym głębokim, w zasadzie już bliżej Banshee). To chyba te znaczniejsze spawny.
Pzdr ^^
Penishula tomb za tp, duchów nie brak.
Wg mojego doświadczenia duchów nie brakuje w Ancient Ruin Tombie - za tp. Trochę jest też zostało wymienione już w postach wyżej oraz Dark Catedra (niedaleko POH), w Carlin w tunelach prowadzących do Banshee Questa.
Kuba333 ma rację.
Pod ghostlandem jest bardzo dużo ghostów, demon skeletonów, stalkerów. Ale tego pierwszego jest najwięcej. Raz jak wracałem z isle of kings ze skillowania to mnie 8 otoczyło i gdybym nie miał stealth ringa, padł bym jak warchoł...
A takie "respiki" to wiem że na faccu jeszcze pod dark catedral jest z 6 i w kopalni guardów z 8.
Co do Kopalni, to jakoś się nie spotkałem, chociaż coś słyszałem...
Jeśli już mówimy o "respikach", to mało uczęszczanym miejscem jest Piramida na Draconii - na dwóch ostatnich piętrach są duchy, ale z DSami, najciężej jest na ostatnim, tam praktycznie trzeba mieć ringa.
Co do DC - tylko 1 resp 6 duchów bodajże. Niżej też w jednym miejscu 5 czy 6.
Ale wg. mnie lootowanie W. PoCów jest nieopłacalne - z duchów rzadko kiedy spadnie cokolwiek wartościowego - już lepiej pohuncić gdzieś, gdzie łatwo o dobry zarobek i kupić te szmatki...
Pzdr ^^