Witam. Są jakieś pewne strony typu zasms.pl gdzie dostanę paca na 90dni za 950-1000k na serwie n-pvp.
# Edit
Przy okazji jakby ktoś chciał sprzedać pacca za gp na candi (900-950k) to może pisać
Wersja do druku
Witam. Są jakieś pewne strony typu zasms.pl gdzie dostanę paca na 90dni za 950-1000k na serwie n-pvp.
# Edit
Przy okazji jakby ktoś chciał sprzedać pacca za gp na candi (900-950k) to może pisać
Przecież u nas w handlu pelno osob sprzedaje. Chociazby taki Minsafo wydaje sie być dość pewny ;) http://forum.tibia.org.pl/showthread...-i-pln!/page21
Drogo u niego.
Dobra a teraz może ktoś kupował już u sklepu który podaje się za TonyShop?
Mają konto na serwisie oferia, ale nie znam tego serwisu.
Za tyle nikt pacca nie sprzeda na non pvp, ceny sa bardziej zblizone do 1,5k-1,8kk (szelbq np.)
na www.zagp.pl sprawdź...
@2down
Znajdź gdzieś taniej w 100% pewne na serwie non-pvp ;o
To co pan wyżej mogę polecić, sam za bardzo nie ufałem tej stronie ale wysłałem gp i po ok 40min miałem premium
Widzicie jakie tam są ceny za premmium ?
A ja radze poszukac w grze, sam ze znajomymi mam pacca 500k/90 dni (Olympa, non pvp), bez zadnych scammow, znajomy bral 3 razy u goscia, ja 2 i jest git.
Mam wystarczajaco duzo gpkow ziom,a z tibii zyc nie musze wiec robienie 'profitow' i sprzedawanie ich jest mi zbedne. Zreszta widze kolejny hejter co bez 2000 screenow bedzie gadal, ze fake. W moim konkretnym przypadku jest to 'pacc po znajomosci' - nie wiem czy typ sprzedaje innym, raczej nie, wiec nie mam nawet zamiaru pytac sie o pacc dla jakiegos randoma. Tak czy siak jak pytalem sie ludzi po ile biora od innych to cena zawsze byla max 600k/900 dni, od roznych brazoli itp, bo to, ze w polsce za 10k na non pvp placi sie 1zl nie oznacza, ze w innych krajach tez. Wiec jeszcze raz radze autorowi tematu by popytal w grze zamiast przeplacac.
Chyba wiem o kogo ci chodzi bo sam kupowałem pacca za 500k na Olimpii ale robiłem to przez kolegę, który już nie gra i nie ma kontaktów z tamtymi osobami.
U mnie w gildii nikt nie kupuje za gp a na gębę to nikomu nie uwierzę.
Jak ktoś chcę to też mogę sprzedać mu pacca za 500k, pod warunkiem, że jedyny kontakt jaki będę z nim miał to te 2 minuty rozmowy w grze ;]