Czy dam rade trenić na slimach ze skilami 35/28 z eq:
-steel helmet
-paladin armor
-plate legs
-leather legs
-scarf
-vampire shield
-small stone
jezeli nie dam, to od jakich skili mozna trenic z tym eq na slimach?
Wersja do druku
Czy dam rade trenić na slimach ze skilami 35/28 z eq:
-steel helmet
-paladin armor
-plate legs
-leather legs
-scarf
-vampire shield
-small stone
jezeli nie dam, to od jakich skili mozna trenic z tym eq na slimach?
nie za słabe eq
slabe eq i zbyt zalosne skille, EW mozesz sprobowac na Slim house (ab) ale wada jest, ze shielda trenuje nam tylko 1 monster.
@odemnie
z takimi skillami to ja trenilem na Carrion wormach z ss a nie na slimy sie rzucalem, na slimy to najmniej z 55...
No to jak juz jestesmy w temacie, to ja tez sie spytam.
23 knight, skill 57/56, eq: knight armor, brass legs, dark helmet, dwarven shield. Dam rade skillowac na slimach?
Ew. jakbym dokupil dragon shielda?
Z gory dziekuje :)
Dobij do 60/60 na jakichs dwarfach czy cus, potem mozesz slimy spróbowac ale zapewne co 1h max bd musial go zmieniac.
Wlasnie bylem w dragonce, idzie mi bez wiekszego problemu. Mozliwe, ze co godzine bede musial zmieniac, nie wiem, bylem tam z 30 minut.
pod ab trapnij slima i skilluj na nim, ew. ghoula.
Oczywiście, że możesz iść skillować na slime, ale ja pallkiem ze skillem 60/45~ w plate secie i dragonce lykalem dosc duzo potow, wiec Ty bedziesz lykal wiecej. Jak Cię na to stać to spoko, ale ja bym wolal chociaz wyskillowac na Twoim miejscu z 50-55/45~ na innych potworkach, potem w sumie mozesz doexpic do dajmy na to 20 i zarobic troche kasy na jakies troszke lepsze eq. No i exurami bedziesz sie lepiejleczyl wiec mniejszy waste ;)