Witam!
Mam pytanie dotyczące bonelord eye. Gdzie jest najlepiej loocić takowy item? Chodzi mi o to, żeby było jak najwięcej Bonelordów (Beholderów). Jak by ktoś mógł mi napisać gdzie to jest i wytłumaczyć jak dojść. Z góry dzięki, Omer.
Wersja do druku
Witam!
Mam pytanie dotyczące bonelord eye. Gdzie jest najlepiej loocić takowy item? Chodzi mi o to, żeby było jak najwięcej Bonelordów (Beholderów). Jak by ktoś mógł mi napisać gdzie to jest i wytłumaczyć jak dojść. Z góry dzięki, Omer.
Na fibuli jest sporo ale po co masz zbierac nie lepiej kupic? :>
Najlepiej będzie chyba na Heelgate. Mapke jak dojść masz na necie.
Lepiej kupić, ale fibula jest dobra; = )
5-6 respi się przed Black Knight House.
No głównie to co @up czyli BK villa,fibula,HG oraz facc tomby (tam z 3~)
pozdro
Najlepiej Hellgate, respią się tam również eldery więc większa szansa na zdobycie +The evil eye. Weź fooda.
Wszyscy wymienili facc tereny, na paccu jest jeszcze Helheim, tam też jest ich nawet sporo.
swampy miedzy veno a kazz (podziemia) + bk villa (wymagany key)
hellgate, ale tam mozesz napotakc takze eldery, sporo dsow i ghoule,
fibula, slabszy troche
helheim - resp z bonebeastami ;s
Są dwa takie miejsca na faccu.
Hellgate - bardzo opłacalna miejscówka.
Obok Black Knight Quest.
Nie wiem po jaką cholere podajecie mu miejsca, gdzie występuje ten Bonelord. Aż tak trudno sprawdzić to min. na Tibia-wiki?
Polecam miejsce przed BK Quest.Cytuj:
Ancient Temple,wieżyczka po drodze do Kazordoon, podziemia Alatar's Lake, Dark Cathedral, Port Hope, Senja, Tomby, Edron, podziemia Triangle Tower, Hellgate, Black Knight Villa, Green Claw Swamp, Cult Cave, podziemia Fibuli, Jaskinia bonelordów pod Fenrock
@up
Takie "nadmierne pomaganie" nazywa się poprostu nabijaniem postów
@topic
Jeśli nie jesteś knightem to najlepsza opcja żeby szybko zbierać bl eyes to Hellgate (knightem jest tam ciężko ze względu na elder beho i dsy - zwastujesz tyle kasy, że za nią spokojnie kupisz oczka)
Jeśli nie masz ochoty na wybieranie się do HG i chcesz miejscówke bliżej miasta to polecam BK Villa - 4 beho przed bramką 50 lvl - 2x za bramką i 2 kolejne w roomie z bk - moim zdaniem dobra opcja - przy okazji bijesz bk i możesz się wzbogacić i za tą kasę kupić np. bonelord eyes ;)
Jedyne dobre miejsce na facc w ktorym nie usniesz czekajac na resp to Hellgate -> miejscowki typu przed bk questem/fibula gdzie na krzyz jest z 5-6 beho to porazka przy obecnych stanach servera kiedy jest po 300 ppl online.