Cytuj:
Na -2 nie ma większych problemów z czyszczeniem, jeśli się ostrożnie luruje. Do tego wystarczy biegać tylko po jednej części podziemi, a exp i tak będzie przeważnie powyżej 30k/h. Na moim serwerze (gra dużo ludzi, czasami w godzinach szczytu widywałem kolejki ;o) rzadko kiedy -2 jest zajęty.
Ale to nie miejsce dla takiego chara... ;S . Ja tam latam 60+ palkiem z 78 distem i czasem trzeba jednak kilka razy hitnąć asska czy darka. Czarownice się dość długo bije, wnerwiają jak cholera i powodują chyba największe straty. 30 lvlem, w dodatku z 70 distem, przed monkami na haście nie ucieknie. Z takim eq nie ma tam czego szukać. No i jest jeszcze fakt, że kokosów by stamtąd nie wyniósł, bo jeszcze nie ma zbyt dużo capu.
Ja expiłem tam 30 palkiem i jakoś wszystko pięknie szło, najgorzej wyczyszcic pierwszy raz bo trzeba byc "ostrorznym", największy problem to były tylko royal speary, bo mało się unosiło. A co do pohu jak nikogo nie ma albo jedna osoba to można na luzie wyciągnąc te 35k/h chyba, że u was na serwie każdy gra, że nawet godziny nie ma wolnej tylko ciągle wszystko zajęte.