Witam miałem Formata i pokasowały mi się wszystkie mapy czy istnieje możliwość przywrócenie ich?
Bo cieżko na map klikach jechać teraz :(
Wersja do druku
Witam miałem Formata i pokasowały mi się wszystkie mapy czy istnieje możliwość przywrócenie ich?
Bo cieżko na map klikach jechać teraz :(
Mozesz sciagnac...
Na forum w downloadzie znajdziesz cala paczke ;>
A jak nie ufasz ściągniętym plikom to zgraj od jakiegoś kumpla sobie. Skopiuj tylko mapki sobie podmień.
@down
ja też już znam na pamięć XD raz przed formatem przez przypadek nie zgrałem map na pendriva i po formacie sobie od kumpla skopiowałem :) przynajmniej wiem, że czyste/przez kogo hack :D
Synek, skoro sam z tego nie sciągałeś to po co to polecasz ?
Ja jakieś 2 lata temu pobrałem mapkę do Tibi i miałem hacka :) ( z tibi org .pl ) i to na 100% przez to ;)
W ogóle na googlach nie znajdziesz bo większość to virusy.
W moim przypadku to ja znam całą mapkę tibii na pamięć.
He he.Cytuj:
( z tibi org .pl ) i to na 100% przez to ;)
Skoro 100%, to udowodnij, inaczej poleci warn za wypisywanie bzdur, w dodatku oczerniając serwis ; )
Jak Ci to mam udowodnić ? Ja wiem swoje :) Jeszcze w tedy jak ściągałem te mapki to mi Avast Piszczał, a ja byłem noobem i nie wiedziałem o co z tym chodzi i ja kto wyłączyć. Ja dobrze wiem i Ty Grey dobrze wiemy, więc po co samego siebie chcesz okłamywać ?
Nawet nie ma jak tego zrobić, bo to tylko pliki .map, których w dodatku nie trzeba nawet uruchamiać. No chyba że ściągasz mapki w .exe, to się potem nie dziw że masz hacka, ale na torgu takich nie było ; )
Wciąż czekam na dowody że mamy w downloadzie keyloggera i chociaż wiem że to nieprawda, to i tak chcę wiedzieć na jakiej podstawie tak twierdzisz. A to że Avast krzyczy kompletnie o niczym nie świadczy.
Ktoś kiedyś założył temat ze swoimi mapkami na speedyshare widziałem około tydzień temu w dodatku ludzie dziękowali za to :D
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś podał link do tego tematu bo samemu by mi się przydały świeże mapki :)
Synu... Czytanie ze zrozumieniem było w 3 klasie podstawówki, po za tym po tym jak to ściagłem to do 1 godzinki miałem hacka ;)Cytuj:
Synek, skoro sam z tego nie sciągałeś to po co to polecasz ?
Ja jakieś 2 lata temu pobrałem mapkę do Tibi i miałem hacka :) ( z tibi org .pl ) i to na 100% przez to ;)
To co w końcu zrobić na Torgu czyste? ;P Bo mnie w błąd teraz wprowadzono ;P
A nie znam nikogo na RL kto ma mapki ;P a nie będe po mapki jechał 80 KM do znajomego xDD
No i co z tego że 2 lata temu? W downloadzie nigdy nie było mapek z wirusami. A hacka miałeś najwyraźniej przez coś innego, zresztą napisałem że w plikach .map nie da się wrzucić keyloggera, tym bardziej że nawet ich nie uruchamiasz, więc odpada kwestia pomyłki z rozszerzeniem.
up
czyste
Kurcze coś nie mogę odnaleźć tych map w Download
http://download.tibia.org.pl/index.p...on=file&id=312
Z downloadu, niestety trochę nieaktualne.
Tutaj od usera z forum, bardziej aktualne:
http://forum.tibia.org.pl/showthread...mapa-Tibii-8.7
Też miałem formata i wszystkie mapki się zresetowały. tu z torga ściągnąłem gdzieś zaraz Ci znajdę.
<edit>
http://forum.tibia.org.pl/showthread...mapa-Tibii-8.7
Proszę bardzo Bro :PP Też to se wgrałem i chaka nie mam.