Mam paladyna lvl 50 z eq ze skilami 80+2/65 150 k kasy w banku i wszystkie czary wykupione
co zrobic odrazu po kupnie pacca jakie questy wykonac taski i wgl zeby wbic chociaz 65 lvl :)
Wersja do druku
Mam paladyna lvl 50 z eq ze skilami 80+2/65 150 k kasy w banku i wszystkie czary wykupione
co zrobic odrazu po kupnie pacca jakie questy wykonac taski i wgl zeby wbic chociaz 65 lvl :)
Na pewno zakup promocje! Zdobądź helmet of the deep, composite hornbowa + flashing arrows i idź klepać taski na water elementale w port hope. Level szybciutko tam idzie. Staraj się też w miarę sensownie użytkować hh, dzięki której masz o 50% zwiększonego expa. W między czasie odblokuj sobie gs island, weź taska na gsy. Na tym lvl jest wiele możliwości. Na 55 power bolty i z blokerem na hard expa, lub solo jakieś mniejsze respy dragon lordów.
Rób taski na Mutated Raty, albo idź na dragi darashia/yala, ewentualnie water elementale, chociaż mi bardziej raty pasują na taska ;D.
No na taska rpkiem lepiej raczej raty pobic, jak wbijesz ten 65~ na ratach przykladowo, mozesz robic task na gs'y, ciezko bedzie z old widow ale might ringi jakies wez to raczej dasz rade zabic ;d.
takto, mozesz porobic taski na piraty dla kasy ;p
pytanie na ile ten pacc spokojnie na 30dniowym jestes w stanie zrobic all taski i wbic 90lvl w tym robiac questy
Tak pacc narazie na 30 dni bo chce sie wyluzowac przed matura :D
dziennie tak mam do poswiecenia 2-5 godzin :)