Mam pytanie gdy odpalę tibię normalną z neobotem + tibię przez sanboxie to do kolejny neo bot próbuje się "łączyć" z pierwszym charem. Jak powinienem zrobić bym miał coś jak MC tylko ,że każdy neo do innego klienta ? ;x
Wersja do druku
Mam pytanie gdy odpalę tibię normalną z neobotem + tibię przez sanboxie to do kolejny neo bot próbuje się "łączyć" z pierwszym charem. Jak powinienem zrobić bym miał coś jak MC tylko ,że każdy neo do innego klienta ? ;x
Na pewno nie ściągaj z tego up. to po pierwsze
Neo nie odpalisz na dwóch mc potrzebne jest ci Sandboxie co do oficjalnego źródła poszukaj na forum neo bot bo ostatnio na rl nie grywam, ale jakoś miesiąc temu używałem, tylko nie chce tutaj nic wysyłać itp. Sandboxie jest Ci konieczne do odpalenia Tibi w piaskownicach tak żeby jedna nie ingerowała w drugą słowo ingerowała znaczy żeby nie przeszkadzała bo w klienta sandboxie na pewno ingeruje.
Pozdrawiam
yyyyyyyyy
http://forum.tibia.org.pl/showthread...1-Neobot-na-mc
co ty człowieku pierdolisz?
normalnie właczasz: tibia, włączasz neo, włączasz tibie, włączasz neo, u mnie normalnie się włącza jeśli u ciebie nie to dajesz drugiego klienta na wierzch i w bocie wybierasz Opcje > znajdź nowego klienta
#
ściągnij sobie mc z neo, działa pod każdą wersję