Witam mam takie pytanie czy ogarne tam gdzie kladzie sie scale of coruption .. taki tunele podziemne 200 rp 107 dist i czy bedzie waste?
Wersja do druku
Witam mam takie pytanie czy ogarne tam gdzie kladzie sie scale of coruption .. taki tunele podziemne 200 rp 107 dist i czy bedzie waste?
tam to ogarniesz z pb nawet 150 rpkiem.widze ze chara kupiles ;d
to co pan @up myślę
+ jeśli masz w miarę ogaru / neobota to spokojnie asski / r xbow i pb'ki
Chodzi Ci o drakeny w Pałacu Imperatora? Raczej tak.
Raczej AsS. Przydają się Energy Walle. Jeśli coś spadnie, powinien być profit; zbierajcie śmieci na sell do NPC, bo dużo warte, a mało ważą.
Pzdr ^^
ale on sie pyta czy ogarnie drakeny tam jak to slabsze od medus,demow a napewno na czyms takim expil chociaz raz ;x
hehe ;) i tu sie mylisz bo nie bilem tego nigdy.. dlatego sie pytam .. skoro tego nie bilem to skad mam wiedziec jakie to jest mocne i wlasnie dlatego pytam.. nie wiem skad te podejrzenia o kupno chara.. gram nim od 1lvl; ) co do reszty dzieki za podpowiedz
to jest dosc mocne ale pallkiem na lajcie po 1 lurujesz i uciekasz dookola studzienki takiej bo tam jest, polecam zakupic z 40 energy walli jakby byly z 2-3, co bys na darmo nie wastowal, no i ogólnie tam sporo dropi nie powinienes miec waste, a jak spadnie shield of corruption to gruby profit xd
Nie lepiej samemu zobaczyć? Obawiasz się, że cie ubije na hita czy co?
A tak w ogóle to robiąc questa na dostęp do tych drakenów było ich mnóstwo więc jak mogłeś nie mieć z nimi styczności? No chyba, że kupiłeś chara ;D
Energy Walle, 1k Assek, 500smp i jazda
Profit 100%, wiem co mowie :)
Moge pokazac moje sski z lootem stamtad nawet;d
Czy wy ludzie jesteście do tego stopnia głupi i beznadziejni że musicie każdego stłamsić i skrytykować ? To jest forum na którym rozmawia się o wielu sprawach. Jeżeli nawet by kupił postać to jest coś w tym złego ? Nie wiem czy ją ma od 1 lvla czy od 190 czy od 50 i szczerze mówiąc nie jest to moja sprawa.
A część z Was niech puknie się w główkę, bo większość co w ten sposób krytykuje sama ma 60 knighta i dlatego jest zawistna wobec innych.
Zapytałbym jeszcze tak :
Jeżeli ktoś kupi dom zamiast działki na której go postawi, to też gościa zjedziecie że kupił dom zamiast samemu stawiać ? Pójdźcie ludzie po rozum do głowy, bo jak patrzę na niektóre wypowiedzi to robi się niedobrze od tej tryskającej zawiści i złośliwości.
Dziękuję i dobranoc
// Wiem że odkopałem, przepraszam za to bardzo dział moderatorów, lecz te posty aż mnie raziły w oczy. Proponowałbym wprowadzić jakieś notki w regulaminie odnośnie tego typu użytkowników.
pozdrawiam