36,11 mlvl,72 skill (+palladin = 74),50 shielding
Pacca dziś sobie powinienem kupić.
Robić taski ?
Gdzie expic ?
Poradzcie coś
Wersja do druku
36,11 mlvl,72 skill (+palladin = 74),50 shielding
Pacca dziś sobie powinienem kupić.
Robić taski ?
Gdzie expic ?
Poradzcie coś
Rób taski na tarantule :)
Najszybciej 50 pkt tasków wbijesz na croco /w 4 dni wbiłem.
A exp : Tomb/Helheim
Dopóki nie masz pacc to poh/dark catedral a na pacc to śmigaj na piraty
Na tarantulach coś zarobie,a przynajmniej z bossa ?
pallkiem na jednego taska tarantule przy ogarnianiu stracisz może jednego/dwa potki a z bossa wyciągasz gss, kina arm, terra mantle i inne shity 1task = ok 10k... 50tasków i masz kolejnego pacca na 90dni. Później jeszcze dragon claw i mandrake... także taski tarantule to powinien być prorytet... później na 50lvlu możesz pomyśleć nad czymś grubszym.
Taaa i 20 innych ludziow robiacych tego taska, latanie pomiedzy dziurami gora zajmuje 6356h, bo syfu pelno i karzakow, albo dolem z nogami po kolana w blocie. Taska sie robi kurewsko nudno pallem.
Ja polecam Mutated Humany, piraty, banuta.
Do 50 levela Tarantule, będziesz miał po 2 levele dziennie z małą ilością grania, zabijesz z 7 bossów, bo wbijesz już 50 level, a od 50 mutated Raty do 65 levela. Ja tak expiłem moim 30 Ek i 30ED i powiem Ci że nie miałem waste...
Byłem na tarantulach,MNÓSTWO LUDZI
już wole sobie poexpic na magicanach,humanach czy piratach xd
a ja Ci polecam stone tomb za tp - potrzebujesz scarab coina żeby wejść a gdzie się znajduje poczytaj na tibiawikii
exp z premium staminką podchodzi pod 80k, zarobek 5k/h wychodzi.
są vampiry, więc możesz vampirkę lootnąć dodatkowo, brak jakichkolwiek stalkerów więc spokojnie bez obszarowych możesz lecieć.