Potrzebuje osoby ktora by mogla mi odpowiedz na kilka pytan na temat Neobota. To tylko kilka drobnych pytan bo jestem nowy w botach:D Jezeli ktos poswieci mi te kilka minut prosze o wyslanie pw z twoim gg
Wersja do druku
Potrzebuje osoby ktora by mogla mi odpowiedz na kilka pytan na temat Neobota. To tylko kilka drobnych pytan bo jestem nowy w botach:D Jezeli ktos poswieci mi te kilka minut prosze o wyslanie pw z twoim gg
Zadaj to pytanie tutaj. Po to jest Forum a nie zawracanie gg.
W pod punktach 1,2,3,4,5,6,7,8,9.
Nawet jeżeli te pytania są noobskie. To je podaj. Jesteśmy tutaj po to by pomagać.
Dobra pytanie
1. Jak zrobic zeby odpalil skrypt? Bo sciagnalem, patrzylem na poradniki i cos nie wychodzi.
Odpalasz Tibie>NeoBota>Logujesz sie do gry>Wchodzisz w zakladke "Plik" (w bocie)>Ustawienia>Wymiana>Importuj z pliku (Szukasz swojego skryptu i klikasz na niego). Wszystko gotowe. Zobacz czy masz uruchomiony targeting,healing, looting itd.
@up
Zrobilem co mowiles, zmienilem z nie na tak ale i tak nic nie robi tylko stoi przed dp
Zobacz gdzie masz bota odpalić np. jeśli zaczyna w depo na -1 a jesteś na 0 to bot nie pobiega.