Witam, mam problem a więc kupiłem na stronie tibianeobot.com standard account na 1 miesiąc poprzez smsa. Wysłałem go jakies 15 minut temu i nadal nie dostalem smsa zwrotnego. Czy to mozliwe zeby tak dlugo on szedl?
Wersja do druku
Witam, mam problem a więc kupiłem na stronie tibianeobot.com standard account na 1 miesiąc poprzez smsa. Wysłałem go jakies 15 minut temu i nadal nie dostalem smsa zwrotnego. Czy to mozliwe zeby tak dlugo on szedl?
Z tego co pamiętam to tam nie przychodzi kod zwrotny? ;o
Nie przyjdzie Ci sms, ponieważ on ma nie przychodzić. Zobacz sobie na DaoPaya automatycznie powinno Ci wyskoczyć, ze sms wysłany itp.
aha no spoko ale to mozliwe zaby tak dlugo sie nie aktualizowalo? bo nadal ten pasek nie zrobil sie zielony ;/
Wszedlem na wsparcie techniczne i tam wpisalem numer itp.
Wyskoczyło takie coś:
No text messages (SMS) from '48601******'. (Details)
Też tak miałem z tym paskiem, że się nie zapomniał, ale odczekałem 30-45 minut i się zrobiło elegancko.
Btw. Jak wyłączysz tą stronkę to lipa, już masz po kasie, więc zaczekaj jeszcze :)
@down
wyłączałeś stronkę, albo coś??
kurde czekam juz ponad godzine i nic ;/
Jak nie wiesz to się nie odzywaj ok?
Jeśli nawet wyłączy stronke, to nic nie stracił, wystarczy wejść "Potrzebujesz pomocy?", nastepnie wznów proces zapłaty i wybierasz "twoj nr zamowienia" wpisujesz ten nr ( ten nr po DAO w tresci sms) i masz.
btw. ja zawsze od razu po wysłaniu smsa miałem.
Sms oczywiście wysłałeś o podanej treści ? np DAO 157076 (wysyła się DAO(SPACJA)157076)
@up
dobra nie p...
Ja czytałem, że jak wyłączysz stronkę to już później lipa jest i nie wznowisz -.- Może się pomyliłem.