gdzie znajde dokladnie Undead Cavebear bo chce uzyc maxilla maximus na potwora. Bylem na lichach pod goroma ale tam nigdzie go nie znalazlem.
Wersja do druku
gdzie znajde dokladnie Undead Cavebear bo chce uzyc maxilla maximus na potwora. Bylem na lichach pod goroma ale tam nigdzie go nie znalazlem.
pojawia się tylko w czasie najazdów
znasz moze odglos najazdu?
nie ma, musisz expić tam jakiś czas, ale z tego co słyszałem to nie jest jakiś bardzo rzadki raid, co kilka dni ponoć jest
co kilka dni?? juz 3 tydzien nic, wiec jak zlocicie ten przedmiot to lepiej go sprzedac za 400~600k niz probowac dokonczyc tego mounta.
@ down
Lich hell pod 1 wystą poromy.
w ogóle ma ktoś już tego mounta? na antice nie widziałem, na tibiopedii też nie widziałem żeby ktoś miał o nim jakieś info już
@up
taaa, u nas przedmiot do tamingu undead cavebeara jest po max 200k a nawet jakby po 600 był to ja bym wolał sobie posiedzieć tam żeby tego mounta mieć bo z nim to można się poczuć jak pro :P
@down
dobrze wiedzieć, ma tam jakieś dokładne miejsce w którym się respi? bo może bym sobie spróbował złapać :P
wiesz, ja tam expiłem około 2 tyg i spotkałem go 2 razy, więc może miałem farta xd