witam mam 110 ed i nie wiem gdzie expic zeby zarabiac kase
eq
hotm
f cape
vampirka
hail/under/spring rod
zao legi
bohy
prosze o podanie miejscowek z dobrym expem i +
z gory dzieki
Wersja do druku
witam mam 110 ed i nie wiem gdzie expic zeby zarabiac kase
eq
hotm
f cape
vampirka
hail/under/spring rod
zao legi
bohy
prosze o podanie miejscowek z dobrym expem i +
z gory dzieki
vyrmy liberty bay/darashia
hellspawny z blokerem na ava
Nightstalkery , mały exp ale za to duży profit
pzdr
No i do tego masz jeszcze:
- lizardy na Zao (raczej exp, ale zarobek może też być niezły, tylko itemy trzeba zbierać, no i solo trudniej),
- jakieś grupowe hunty typu PoI, Inq (kasa),
- PoI DLe z blockerem o odpowiednim lvlu (exp, po dłuższym hunceniu szansa na profit),
- frosty (wiadomo, exp ;),
- Zamek Vengoth (GFb) z blockerem (exp, kasa też niezła).
Ale te wyrmy to chyba najlepsza opcja. Jeśli na Vandurze zajęte, możesz spróbować na Drefii, ale weź jakieś Ava, bo czasem można mieć 3 na ogonie i wpakować się na 4.
Pzdr ^^
mam duże doświadczenie w grze ed i nie zgadzam się w 100% z panami up.
Po pierwsze na tym levelu możesz spokojnie expić solo na hellach na powierzchni, exp około 300k/h i zawsze powinieneś być na +.
Lizardy na Zao możesz spokojnie orać, zarówno dla loota, jak i dla expa, polecam styl ava, czyli lurujesz kilka lizardów (oprócz priestów) i ciśniesz.
Frosty to imo strata czasu, łatwo tam o deada, loot cienki, a exp podobny jak na wyrmach.
a te nightstalkery to chyba jakaś kpina, nikt normalny na 110 nie expi na tym -,-
* Lich hell -> hunt z avalanche (wszystko schodzi na avalanche) - tak z 100-200k/h powinno być set na fizyka obowiązkowo, hunt bardziej na zabijanie taska, jeśli masz szczęście to wyniesiesz kilka bohs, sam osobiście wynosiłem po 15 kostek i hailstorm rods.
* Lizardy za tp -> najlepiej to ma tam ed, avalanche najlepsze do zabijania grup high guard lub legionaire (to lub to). Jednak Dragon Priesty lepiej zabijać pojedyńczo. Dobijać z sd lub Gran/Max Frigo.
* Quara -> tak ze 110 lvl myśle że w secie na defa można powoli zaczynać hunt na quara w podwodnej dzielnicy yalahar. Expić na żywiole energii.
* Wyrm -> dla magicznych postaci z samej kaski i śmieci jest już na potki
* DLs -> set na ogień i pojedyńcze dle na farmine byłyby dobrym rozwiązaniem, lub z ek na poi dls.
* Worked Golem -> rózga na lód i z exori vis. Powinno być powyżej 100k/h - najlepiej latać kilka cave 2-3
Takie są moje sugestie.