witam.wiec jesli sa dodane te nowe mounty czyt. war bear itp. to czy dobrym pomyslem bylo by stworzenie osobnego backpacka i capa czyli np.war bear ma 18 slotow i uniesie 2k oz. byloby to napewno fajne udogodnienie i wieksze mozliwosci.discuss
Wersja do druku
witam.wiec jesli sa dodane te nowe mounty czyt. war bear itp. to czy dobrym pomyslem bylo by stworzenie osobnego backpacka i capa czyli np.war bear ma 18 slotow i uniesie 2k oz. byloby to napewno fajne udogodnienie i wieksze mozliwosci.discuss
to może od razu przenośne depo i magic shop + djiny w mouncie po co wracać do dp ?
tym wywodem mówie stanowcze NIE
Może i było by to dobre, lecz tylko jakby mount miał około 200 cap, ponieważ taki misiek mógłby dużo udźwignąć i rzadko kiedy kto by opuszczał swój resp.
No chodzi Ci zapewne o to, że war bear ma mieć osobnego capa.
To tak, pomysł jako tako fajny, ale druga rozkmina :
-Co by było z bp jakby weszło się z mountem do PZ? BP by zniknął czy dropnął na ziemie?
wg. mnie z mountami powinno się dać wejść do depo etc.
Dziwi mnie to, jak mounty mogą egzystować pod wodą (Np.:War bear na np. Calassa czy Sunken Quarter)
wg mnie w tibii juz jest za duzo zbednych pierdol ale moze niektorym sie to podoba
pozatym nic z tego nie wyniknie jak napiszesz to na torgu, chwyc za slownik angielskiego i napisz posta na proposal boardzie
Ten Speed dodawany przez mounty to jest dla mnie za duzo. Jakby to mialo udzwig dodatkowy to sobie tego nie wyobrazam. Stanowczo nie.
Ten cap mógłby rosnąć w zależności od levela w sumie albo chociaż nasz cap mógłby rosnąc gdy jesteśmy na mouncie.
To jest logiczne.
Mamy jakiś tam udźwig, nasza postać jest zbyt słaba aby móc zabrać ze sobą więcej. Ale gdy siadamy na mounta to już nie jesteśmy tak obciążeni więc powinniśmy móc zabrać więcej.
Jak ktoś ogarnia angielski niech to przetłumaczy i wrzuci na forum t.com.
imo porąbane trochę, na wyższych levelach zupełnie nie przydatne, no i co jeśli wyłączymy mounta? co by się stało z itemami? następna rzecz za nie to: wyobraź sobie że taki mount to więcej miejsca do użycia dla bota, więc kolejne nie.