No więc ja mam 85 ed i 55 mlvl(z eq 60 + mam 3 mastermind poty)
a ek ma 89 sworda
no i ile sd, krzaczków i gmp muszę wziąc a ile mp i uhp musi wziąc knight?
taktyke znam tylko nie wiem ile wziac runek
Wersja do druku
No więc ja mam 85 ed i 55 mlvl(z eq 60 + mam 3 mastermind poty)
a ek ma 89 sworda
no i ile sd, krzaczków i gmp muszę wziąc a ile mp i uhp musi wziąc knight?
taktyke znam tylko nie wiem ile wziac runek
Weście ile się da, jak nie dacie rady to zawsze się gdzieś to wykorzysta, to nie przepadnie ;]
25~ Wild Growth, Mp/Sd ile udzwigniesz a ek zejdzie z 100uhp i 500 mana , ale najlepiej bierzcie ile się da bo jak kolega @up nadmienił zostanie na xp.
według mnie to nie powinniście się brać za tę arenę w ogóle, macie imo za mały dmg, i pod koniec będziecie bić po 4-5 mobów. Ale napisz w temacie czy uda wam się czy nie.
@up
Robilem Arene 115rp+120 ed pod koniec biegałem z tireczem i tym bossem ala earth. Nie beda mieli kilku potworków. Dadzą rade spokojnie.
@
Wezcie potkow na capa zawsze zostanie. Jesli sie zdecydujecie wziasc potkow akurat to pamietajcie o dojsciu na arene.
Co do Twoich suppli to nie pomogę bo jestem EK, ale jak ja robiłem na 132 bodajże to wziąłem 200UHP,100GHP i 500MP. MP zeszły prawie wszystkie, UHP około 70 a GHP 10~.Robiłem z 122 RP.Skille miałem podobne do Twojego blokera bo 90/88 a level mniejszy;D Niech weźmie dużo mp na grany/miny i będzie git. PS uważajcie na żywiołaki.
@EDIT
Zapomniałem dodać, że pod koniec miałem Tirecza i Tremoraka na klacie, Tremoraka nawet nie bijcie, skupcie się na Rocko bo Tremo~ i tak nie zabijecie(ofc. dopóki Tirecz nie przyjdzie:D).
http://img202.imageshack.us/img202/8458/lvl0020.jpg
no niestety zrobiliśmy kilka błędów i padliśmy
ale teraz już wiem że krzaki rzucać od dołu a nie od góry, i żeby nie bić rocko z sd xd
a bloker mam nadzieje nauczy sie exete używać
ale jakby nie to że pomysł padł 10minut przed pójściem tam to może bym o tak oczywistych rzeczach nie zapomniał
i tak było fajnie, dzięki ludkowie za informacje
mówiłem że za mały dmg, to mnie wyśmiali, a teraz proszę xd
Jak to zrobiliscie? Przeciez to jest banalne, da sie zrobic tak, aby kilku potworow nawet nie bic.
jaki za mały dmg? spoko byśmy to zrobili gdybyśmy 20 minut dłużej się przygotowywali
nie wnosisz nic nowego do tematu :>
że banalne to wiemy, no ale trzeba się troche skupić a ja mam z tym lekkie problemy(kiedyś minute po zalogowaniu wołali mnie na vengoth do 5 misji i przez pośpiech padłem ;p)
na nastepny raz będę wiedział zeby stawać tam obok głowy węża ale to dopiero koło 90lvla bo mój koffany bloker znów w akademiku
a temat do zamkniecia
poradze wam, zebyscie rzucali energy i fire walle wzdluz pomieszczenia i stali po lewej stronie, wtedy czesci potworow unikniecie
Moi kumple w składzie : 130rp i 80 rp, robili arene i na tym 80 rpku był tirecz i 2 inny mobki i dal rade wiec wiesz... ;D