47 ED, 44 mlvl
demonka, hotm, focus cape, bohy/softy, zao legs, p ammy
PACC
500k na waste
Co, gdzie i jak?
Wersja do druku
47 ED, 44 mlvl
demonka, hotm, focus cape, bohy/softy, zao legs, p ammy
PACC
500k na waste
Co, gdzie i jak?
Worken golemy w yalahar ?
Workery raczej dla ms, zależy czy masz blokera czy nie, z bolerem możesz iść na :
- hellspawny
- ancienty
- bogi
- lizardy
- behe
- wyrmy
- dl
bijąc z ava/frigo hura
Solo albo jakieś fro/dl z SD, albo tomby za tp z gfb, zawsze pusto i dobry exp.
Jak masz kase na waste to najlepiej z run obszarowych bić, no chyba że z SD ale wtedy waste pewne a tak to nie koniecznie.
Możesz też spróbować quary z tera hura czy necro/hero na yalahar lub destro na yalahar z blokerem.
Nie bij za duzo z run bo zaniedbasz mlvl. Ja bym polecil wyrmy lb z blokerem wyciagniesz do 180k/h na premium staminie. Siochając blokera bedziesz trenowac magic lvl. Jesli nic nie spadnie to mialem waste rzedu 10-15k na 1h+ hunta. Ogolnie expilem tam edem 40-50lvl. Blokerzy mieli lvle 85-200 glownie palki. Pamietaj o energy ringach. Ja wkladalem je kiedy wyrma sie przerzucila, ale to sam musisz zadecydowac kiedy.
Grimy z blokerem w Yalahar i bij z visa tam wbijesz 10lvl w krótkim czasie...
Solo to dragi/mutated raty na taska od 50, we tez, ewentualnie jakies tomby :P
Z blokerem polecam Hellspawny, zawsze sie zwraca na powierzchni za mp exp zacny i magic szybko wpada :D
Skoro masz kase to dobrze, ja na twoim miejscu bym jej nie tracil. Dobrze jest byc przy kasie zawsze mozna pozwolic sobie na jakis grubszy hunt z ktorego moze byc profit a jak teraz stracisz wszystko to nie bedzie na poty etc i wez idz zbieraj gp z jakiegos gowna aka dragi
Solo oczywiscie taski na mutated raty
Ew. mozesz dla rozrywki probowac solo bic wyrmy a jak lubisz dragi to tez
Z blokerem dla profitu:
War Golemy
Wyrmy
Hellspawny
no na hellspawnach z blokerem wyciągam 180k/h na premium staminie, ale może coś ciekawszego i do gry solo zaproponujecie, te dle/frosty z sd to na utamce?