Witam. Czy istnieje opcja w TA zeby widac bylo niewidzialne potworki? lbo kiedy taki potwor a mianowicie stalker pojawi sie w naszym obszaze zucil na niego gfb i zaczol bic z miecza? da rade?
Wersja do druku
Witam. Czy istnieje opcja w TA zeby widac bylo niewidzialne potworki? lbo kiedy taki potwor a mianowicie stalker pojawi sie w naszym obszaze zucil na niego gfb i zaczol bic z miecza? da rade?
wpierw kup idioto slownik i jest do tego poradnik na tym forum.uzywaj opcji "szukaj"
po kiego grzyba spamujesz i offtopujesz...
ani w ta ani w innym bocie od update bodajze 8.3 (?) nie zobaczysz niewidzialnych potworow, bo informacja ta nie jest zawarta w cliencie jakby.
a co do opcji rzucania gfb, gdy zniknie stalker, to powiem ci, ze moze jest szansa, ze jest taki python script, ale watpie. na 95% nie ma. ale szukam na oficjlanym forum i z tego co widze, ile razy sie ktos o to zapytal nie dostal odpowiedzi.
Nie chce tworzyc nowego tematu o TA wiec zapytam sie tu
Ta nowa instalka mianowicie 2.8.2 jest uszkodzona czy tylko mi taki blad wyskakuje ?
Gdy staram sie zainstalowac nowego bota dostaje cos takiego :
Installer integrity check has filed. Common causes include
incomplete download and damaged media. Contact the
installer's author to obtian a new media.
More information at
Http://nsis.sf.net/Nsis_ERROR
Sciagalem kilka razy i ciagle to samo : /
mam wind 7
dokładnie mam to samo ... na XP
Myśle że instalka jest poprostu zjechana
Jakby ktos mial problemy ze sciagnieciem TA tutaj macie normalna instalke pod 8.71
http://www.speedyshare.com/files/265...etup_2_8_2.exe