Witam, gdzie skilować 55knightem na faccu. Slime odpadają bo padają zajebiście szybko. Mam 70/69 eq: dsm, g legi, bohy , demon helmet, mms , p ammy..
Proszę o propozycję ;d i z góry dzięki!
Wersja do druku
Witam, gdzie skilować 55knightem na faccu. Slime odpadają bo padają zajebiście szybko. Mam 70/69 eq: dsm, g legi, bohy , demon helmet, mms , p ammy..
Proszę o propozycję ;d i z góry dzięki!
cyclopy, możesz spróbować tam na qescie na zachód od thais. Są 2 można lurnąć i w miare się respią
pozdrawiam
jak pvp to na summonach
jak non pvp to bota na slimy, ew. cyclopsy. masz za slabe skille i eq zeby na monka pojsc ;/. ja spokojnie do 80 shieldinga na slimie dawalem rade na 70 lvlu...
Jeśli bot i npvp to slim wystarczy Ci do 85, potem cyce/monki.
ej a na non pvp nie można zrobić tak że idziesz z kumplem na duela, on ci robi monka i skillasz se?
nie, nie mozna.
co do skillowania na faccu, nie masz duzego wyboru, tylko te slimy i tak jak mowili na gorze jak idziesz na fibule gdzies tam jest tp z 2 cyklopami, ale nawet nie wiem czy z takimi skillami sie przebijesz przez cyklopa xd
a więc slimy, cyklopy, dwarfy guardy*
*z dobrym eq
Dwarfy Guardy? Wedlug mnie skillowanie na nich odpada totalnie
Wedlug mnie mozesz skillowac do 83/83-85/85 a najlepiej to z botem bo stawiasz bota i mozesz ogladac sobie te filmiki z ta pania co masz w podpisie :D
Cyklopy moga byc dobre jednak jezeli grasz na n-pvp to pewnie zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie mial potrzebe zabic ci te Cyklopy :L
Z takimi skillami to niech nawet nie expi na cycach bo profit i exp był by marny...
Do 80/80 slimy nic innego nie pozostaje ew. dwarf soldiery ale masa ludzi w kopalniach więc niewypał.
Od 80/80 możesz próbować cyce ale ja z własnego doświadczenia wiem, że lepiej się przemęczyć na slimie do 85/85 bo zbytnio nie ma gdzie na tych cycach poskillować.
Od 85/85 idziesz do DC bierzesz Dark monka + bat i do 90/90+ a potem zwykły monk.
Albo slimy do 90/90 na bocie to żaden problem.
Ja takze polecam Ci slimy do 80/80, bo nigdzie indziej nie bedzie Ci sie lepiej skillowalo :P. I dodatkowo zapytam w tym temacie zeby nie zakladac nowego :) Jakiego bota darmowego najlepiej uzywac do skillowania, i jaka jest szansa, ze mnie wykryja? :)
Slimy muszą Ci wystarczyć, najlepiej jakbyś to robił z botem.
Ja mam duży problem ze skillowaniem...
non-pvp
Eq: dsm, boh, rh, mms,g legi.
skille 73/71
lvl 50
Chodzi mi o bocenie dokladnie na blackd proxy.
Ustawilem bota zeby biegal z knifem po dwarfach i rotach nie bylo by to takie zle gdyby nie to, ze trace stamine...
Teraz jakos dziwnie porobili z trapami itp nie ogarniam tego bo dawno nie gralem...
I jak postawilem na slimach w kazo to typek zabil klona wszedl na moje miejsce (sqm) wypchnol mnie tak ze moglo mnie byc wiecej klonow niz 2+.
Na cyclopach biega masa ludzi wiec odpada.
Myslalem o ghoulu chyba jedyne wyjscie... Co o tym sadzicie?
Jeszcze jedno pytanie, słyszałem że jest w Edron specjalny mob do skilowania, wygląd Ghoula? Kurde nie na rękę mi używać bota :(