Jesli padlem od 208 lvla w ciagu 10 sec.
Pisalo mi cos tam 79%
Mialem facc blesy + pvp
czy spada mi tylko bless pvp czy inne tez?
Wersja do druku
Jesli padlem od 208 lvla w ciagu 10 sec.
Pisalo mi cos tam 79%
Mialem facc blesy + pvp
czy spada mi tylko bless pvp czy inne tez?
padlem i poszlem sprawdzic bless
i ten elf kolo ab napisal mi Ask you wish to znaczy ze go mam? i pozostaje mi kupic tylko pvp?
Widzę że nikt tych PVP BLessów nie rozumie, ja też nie i wiesz co zrób ?
Załatw sobie Ceremonial Ankh i kliknij na tym prawym, tam Ci piszę jakie masz bless kupione :)
@up
Jak będzie w czasie przyszłym w drugiej osobie "poszłem" ?
Twist of fate kupujemy w świątyni. Sprawdź, czy Ci kasę zabrało... Ludzie, skąd mym mamy dokładnie pamiętać jak i co odpowiada npc...
A jak nadal nie jesteś pewien to idź do wieży obok ab z blessem. Skoro miałeś wszystkie blessy to powinien nie chcieć ci sprzedać, wtedy będziesz wiedział, że musisz kupić twist of fate, chyba że już kupiłeś...
#góra
Zajebista porada. Gratuluje.
Ludzie! Jak wy możecie mieć tyle problemów z tymi blessami... Jak padniesz piszesz do npc w temple "twist" > "yes" i jeśli powie że masz tego blessa to znaczy że straciłeś pozostałych 5, jeśli powie że nie masz kasy lub czy chcesz kupić za x gold to znaczy że straciłeś tylko tego blessa!
to sie nazywa czytanie ze zrozumieniem
Napisalem ze bylem w wiezy u tego goscia i czy to co mi odpisal to znaczy ze nie chce mi dac bless?
napisalem bless i on to napisal
Skopiuj cały tekst, kiedy zapytasz go o "suns". Albo skopiuj cały tekst, gdy w świątyni pytasz o twist i mówisz yes (bez kasy przy sobie)
gdy pytam go o suns Ask you wish a twista juz kupilem
To dlaczego mialyby ci spasc wszystkie, skoro padles od gracza?
http://www4.picturepush.com/photo/a/...ierdole.jpg?v0
Nie spadly ci te 4 blessy...
tylko 1 bless od pvp jezzu.
jesli chcesz to sprawdzic idz do norfa i sie zapytaj o blessa.