-
Expienie sorcem
Witam , to chyba dobry dział. Mam do was takie pytanie czy sorcem dam rade expić bez waste ? ( mi się to jeszcze nie udało ) mam 30 lvl 25 mlvl i pacc. Myślałem że w yalahar będzie fajnie tylko że tam zwraca mi się tylko połowa ale exp jest zawalisty. Więc jeśli to jest możliwe to proszę mi powiedzieć gdzie. Scaraby , tomby i cyclopolis znudziło mi się i tam za szybko lvl nie leciał , przeważnie biłem tylko z wanda ale w końcu na exori trzeba się przerzucić tylko że mam straszne waste :/
-
Dobij 33 lvl na mutated humanach ja tam nigdy nie mialem waste tylko nie laz na mutated raty bo bez taska zapewne bedziesz miec waste ;P
Ew. Mozesz robic taski na tarantule z bossa leci giant spider silk k legi terra helmet? xD time ring ;d
Wiecej o taskach znajdziesz na tibia wiki albo na tym forum bylo milion takich tematow ;/
-
Ok , wielkie dzięki napewno zobacze jak tam się expi. Tylko że to jest chyba w dzielnicy cmentarnej albo alchemicznej tylko że bramy są pozamykane. Chyba można się tam teleportować ale nic więcej o tym nie wiem.
-
up*
terra hood a nie helmet.
Top*
Mady i te Appe~ na yalahar? moze to bedzie dobre, spadaja potiony i sporo kasy ^^
-
Up
Tam właśnie dobiłem 30 tylko że zwracała mi się tylko połowa :P
-
Watpie ze sorcem na magicianach bedzie dobrze aczykolwiek jak botowalem tam knightem kasa byla boska :D exp na full respie 35k/h
Tak mutated humany sa w dzielnicy alchemicznej wystarczy ze zrobisz 3 lub 2 misje yalahar questu zeby moc tam wchodzic glowna brama ALE mozesz nie robic zadnych misji i dojsc tam na okolo poprzez arene :> polecam ci tez zrobic tanie podroze jak ich jeszcze niewykonales :>
Oczywiscie z mutated humanow zbieraj Mutated Flesh sa one warte az 50gp a leci ich naprawde duzo! :)
http://www.tibia-wiki.net/wiki/Dziel...iczna_Yalaharu
A i dopisze ze exp na humanah mysle ze 60k/h na premium bez problemu ja z gfb jak tam oralem to mialem 125k/h :D
Tutaj masz yalahar quest 3 MISJI NIE ROB bo solo nie dasz rady tzn na upartego bys zrobil ale po co wastowac :D
http://www.tibia-wiki.net/wiki/In_Se..._Quest/Spoiler
Jak przyjdzie mi cos jeszcze ciekawego do glowy to napisze :D
-
A jak można przez arene dostać się do dzielnicy alchemicznej xd?
-
Omg wchodzisz w 1 brame ta zaraz kolo dp po lewej stronie(tam sa dragi minosy i jakies syfy) idziesz wzdloz drogi i potem po jednej stronie masz elfy to idziesz w przeciwna strone i tak z 20 kratek? xD i w gore troche i jak bedziesz widzial taka zolta piramide to od niej w gore i bedziesz mial npc i do nieg onapisz hi>pass>arena potem idziesz ciagle w gore wzdloz drogi i masz next brame i piszesz hi>alchemist>yes zreszta po co ja ci to pisze jak to wszystko masz pokazane na tibia wiki bodajze w 2 misji....
-
hi>pass>alchemist -.- znawco
Task na tarantule robiłeś ?
tomby z gfb ewentualnie z samego flama.
wbij z 40 level i na ancient scaraby
-
a ja ci polecam albo tarantule albo earth elemntale na edron :) Nigdzie lepszego ani expa ani kasy miec nie bedziesz :P