Czołem !
Jaki mógłbym zrobić sobie addon ?
Mam 700k, ale nie chcę jakiegoś drogiego addonu za 500k, myślę że za 200 max 250k mogę zrobić, mam 31 MS. Wizzard ? Jaka Cena, Miecz Warriora ?
Server Thoria
Wersja do druku
Czołem !
Jaki mógłbym zrobić sobie addon ?
Mam 700k, ale nie chcę jakiegoś drogiego addonu za 500k, myślę że za 200 max 250k mogę zrobić, mam 31 MS. Wizzard ? Jaka Cena, Miecz Warriora ?
Server Thoria
miecz to wydatek około 120k, wizard to coś koło 180k, huntera powinieneś dostać za ponad 300k, noblemana za 300k. Za około 400-500k powinieneś dostać full pirata.
wizard jest kozacki, sam mam na swoim ed, zajebiscie sie prezentuje :P za taka cenę nie brałbym żadnego innego outa :P
a ja polecam zrobić za tę kase jakieś pg a jak będziesz mieć wiecej keszu to sobie zrobisz coś fajnego z czym bedzisz już caly czas latał ;p
jak female to druida, jak się postarasz wyrobisz w 400k ;d
a tak to ie ma nic fajnego, assa drogi, norse nie zrobisz, bob drogi i tylko female działa jak trzeba
@down: fu, paskudne to jest, i jak u krasnali: nie wiesz baba czy chłop
To na cholere piszesz ile masz kasy skoro i tak tylko za 200k chcesz zrobić addon? -.-
Mi się tam zajebiście podoba 2 addon do nightmare knighta. Tarcza z lancą ownią system (500k).
Za 200k to nic ciekawego nie ma.(może wizzard, ale to zależy komu się podoba...)
A ja mam nietani i zajebisty :)
Rób beggara, max 110k wydasz, a prezentuje się naprawdę nieźle.
Tylko nie przesadź z tymi addonami. Widziałem typa wystawił chara na allegro a miał addonów za 6kk zrobionych więc życzy sobie dodatkowych 400zł z tej racji -.- Tego chara już raczej nie sprzeda.
no trzeba być deb... żeby ma tym lvlu inwestować kasę w addony chyba, że allegro <3
#topic
wizard (ja kupiłem za 230k około) - polecam
citizen
beggar
Bierz beggara, ew. wizarda
obydwa beda sie fajnie prezentowaly, i nie sa tak drogie (: