Witam. Mam pytanie miałem zamiar kupic na faccu softy dla palka 60+ lvl z skilami 80/63 ale niektórzy mi mówią, że się nie opłaca. Expie tylko na d lair więcej nie chce mi chodzic. Jak myślicie przydadzą mi się softy ?
Wersja do druku
Witam. Mam pytanie miałem zamiar kupic na faccu softy dla palka 60+ lvl z skilami 80/63 ale niektórzy mi mówią, że się nie opłaca. Expie tylko na d lair więcej nie chce mi chodzic. Jak myślicie przydadzą mi się softy ?
ewentualnie kup aola + softy, zawsze miej przy sobie mf bo softy Ci nie wyciągną manne naraz gdy Ci trzeba jak np. masz mało manny, ale polecam kupić je kasa Ci się za chwile zwróci.
Softy są jednym z itemów, których nigdy za wiele. Przydają się zawsze, praktycznie na każdym lvlu.
Z tym Dragon Lair - możesz chodzić na OF, jeśli zapchane (na Menerze często tak bywa ;d) - profit pewniejszy, exp lepszy, no i dłużej posiedzisz, bo z orków lecą speary, czy hunting speary, jest HG, DC, PoH...
No fakt. Głównym plusem jest póki co fakt, że przy Softach bierzemy mniej potów, tylko na ewentualne "awaryjne sytuacje".
Co do blessów - z 4 zawsze jest ten 1% szansy, że zlecą, a buty potrafią "złośliwie" spadać (takie BoHy straciłem ze 2, czy 3x bodajże na kilka deadów ;s).
Też się w sumie zastanawiałem, bo planuję kupić Softy, ale raczej wezmę AoLa, bo lvl odrobić, tym bardziej z bucikami, to formalność, a same buty - lipa ;d .
Pzdr ^^
Softy przydają się na dłuższych huntach, ja osobiście polecam bo nie trzeba co 1h do depo latać a jak już koledzy @Up nadmienili zwróci się
Hmmm. no nie wiem jeszcze zobacze jak to będzie. Wiem, kumpel jak kupi pożyczy mi na 4h i zobacze czy mam na + sporo czy na 0, jeżeli na 0 to olac to. Tak myśle wbic z 80 lvl na faccu i kupic pacc, to nie ma sensu za bardzo kupywac softów, bo odrazu poi będzie. Dzięki wszystkim za odpowiedzi.
Wiesz.. z softami przez te 4godziny czyli na 10k many dojdzie nie wiele więcej, no juz z hp lepiej bo softy tez to dają.. ale tutaj nie chodzi o to co bardziej się oplaca jesli chodzi o dochodzenie many/hp... TYLKO O CAP :) Dzieki softom wezmiesz tak okolo 4 royalek wiecej.. a tutaj nie trzeba chyba mowic, ze to jest około 1k wiecej na hunta :P