-
Gdzie expić 46ED
Witam, mam pytanie gdzie expić moim 46ED 43mlvl(z itemami). Expiłem na tombach i dragach w ank, lecz teraz wyciągam tam max 60-65k/h w godzinach kiedy jest 50% expa gratis, a na lvl potrzebuje kolo 90k. Czyli około 1,5h na lvl to trochę dużo, więc dlatego pytam czy macie jakieś propozycje. Może nawet być waste, ale nie za duże.
-
Dragi na darashi, ja tam w premium h moim 50~ ed wyciagalem nawet 110k/h czasem waste czasem na 0 wychodziłem
-
A są tam dle, albo dragi wychodzą po 3?
-
dle sa poziom nizej, wiec ich nie spotkasz na poziomie z dragami. sa tam takie jaskinie, w kazdej jest po ok. 2 dragi i 2 hatchlingi, ostroznie lurujac spokojnie dasz rade. przydatne moga byc elementy magma setu i avalanche.
-
Polecam penisula -2 za tp. Expiłem tam do 60 lvla. Zwracało się jak zdrapałeś z vampa conajmniej 3 dusty a czasami i vamp shield zleciał. Są tam również necromancery , więc szansa na bohy istnieje.
Jeżeli Ci się ta tomba znudzi lub nie przypadnie do gustu (dużo stalkerów) to polecam lewy resp od miasta ankrahmun Ancient Scarabów.
-
Który to jest dokładnie ten lewy od ank, bo słyszałem że na niektórych wychodzą po 2-3 i łatwo paść..
-
A ten Dragon Lair w Darashii, naprawde bardzo fajny wyciagam 110-115k/h i czase wypadnie jakieś woi lub d shield. Tylko, że stale pełno tam ludzi.. :(