Poszukuję miejsca do skillowania na serwerze pvp,posiadam monk makera. Jedynym wymaganiem jest jak największe zadupie + 2 potworki,które będa mnie bić.
Mam nadzieje że pomożecie. :)
Z góry dziękuje.
Wersja do druku
Poszukuję miejsca do skillowania na serwerze pvp,posiadam monk makera. Jedynym wymaganiem jest jak największe zadupie + 2 potworki,które będa mnie bić.
Mam nadzieje że pomożecie. :)
Z góry dziękuje.
-Troll Mountains - tzw "hur up"
-Folda?
-Greenshore
-Samo południe poha
-Molts
Z facca wg mnie tyle :)
Najlepszym będzie Draconia. Zadupie maksymalne i do tego szybki teleport do miasta, w zamian za grzyba. ;d
Folda była testowana przez kumpla i padał praktycznie co noc. :D Chociaż dziękuje za podpowiedzi. Czekam na więcej oczywiscie. :)
Sory za odkopywanie tematu ale też dołączam sie do tematu o prośbe gdzie monka postawić do traina, najlepiej mapka by była. Może być przy wodzie, nie musi
desert za ścianką (którą się otwiera w bibliotece potrzebujesz mieć tam wylogowanego jakiegoś nooba) sciągasz tam 2 roty i jedziesz trenowałem tam kiedyś 3 miechy i 0 śmierci także polecam a znajśc mapy proszę samemu bo w robocie jestem nie mam jak :D
molts
miejsce musi być z 4 mobami, gdyż 2 będa iść na monka, a 2 na knighta.
żeby cześciej wchodzily blood hity w monka. Na 11lvlu i skillach 40 jaka broń sugerujecie do treningu? Chodzi o Axe i Full def oczywiście
Fibula. Jak plynie sie na wyspe nowożeńców (na tej tratwie jest pz :)
W venore przed ac jest resp 1 slima, po lewej stronie jest trawa gdzie sie idzie przebic, malo kto tam zagloda.