Witam, gdzie mogę zarobić 36 sorcem. Mam p seta, 1,5k gp, 200 mf. Doradźcie miałem hacka ^^
@down to kup mi pacc ;o napisałem SORCERER a nie MS / MASTER SORCERER
Wersja do druku
Witam, gdzie mogę zarobić 36 sorcem. Mam p seta, 1,5k gp, 200 mf. Doradźcie miałem hacka ^^
@down to kup mi pacc ;o napisałem SORCERER a nie MS / MASTER SORCERER
mutated humany w yalahar
tomby,
larvy, scaraby
Elf Fortess
Facc Tomb
Cycki na MS
Guardy
nic innego mi nie przychodzi do główki
Nie ma wiele możliwości na facc, ciśnij guardy.
każdego rodzaju dwarfy powinny Ci przynieść zyski
Z czego bić? sam wand czy jakieś czary?
A może wyverny gdzieś tłucz z summonami i najlepiej wand+vis luxy) a jak nie to tłucz guardy tak jak ktoś wyżej napisał, ewentualnie mino tower tam gdzie horned fox, ghost land tam jest dobry zarobek.
To wszystko co mogę doradzić.
Wyverny najlepiej przed OFem z DSem. Tylko trzeba wziąć na prawdę sporo run leczących, zależy też, jak długo będziemy siedzieć. 'Flam hur'+'vis lux', ale tylko, jak będą 2, jeśli 1, to sama rózga wystarczy.
36 sorcem przeszedłem się na Mintwalin i miałem profit z lootbagowania, ale miałem postmana na drugim charze, dodatkowo nosiłem sobie supple... ;d . Ale na MM rownież będzie ładnie, łatwiej lootować, no i bliżej miasta... Mino ofc. z taskiem.
Żeby to chociaż skasował...
Polecam jeszcze klasyczne Guardy, ew. "FAcc Tomb"+DTD. Ew. spróbuj DC -2, ale zejdzie sporo GFb/Ava.
http://forum.tibia.org.pl/showthread...enie-na-FACC-u
Pzdr ^^
Task na mino, pozycz od kogos ob knajfa, zarobisz to kupisz swój, polecam wziac te misje predko bo do 40 lvla chyba mozna ;d