-
Trening na slime
Witajcie. Czy po którymś z updatów zwiększyła się siła slimów?
Posiadam 34 najta z eq: Medusa shield, crown armor, warrior helmet, knight legs, boh i skille 71/70 i nie wyrabiam ze skillowaniem na nich. Przez całą nocke zeszło mi 60 potionów życia. Przy czym kiedyś (2lata temu) wyrabiałem się spokojnie ze skillem 55/55 i słabyszm eq. Co jest?
edit: sorki działy pomylilem ;// przeniescie jak mozecie
-
Lol... ja trenowałem knightem, czy tam palkiem na skillach 40 na 14 lvlu z 5x gorszym eq. Potwory też skillują i jak długo na tym samym skillowałeś to był mocniejszy.
-
Jeżeli skilujesz dłużej na slime niż 1.5h albo 2h slim może ci nawet walic po 50 bo zwiększa się jego siła, trzeba go ciągle zmieniac, inaczej tak ciągle będzie. Ja na slimach zaczełem skilic knightem z skilami 55/55, a eq k set, medusa i wszystko dobrze nic nie waliły ( czasami tylko ale ja mały lvl :D )
-
Faktem jest, że aby skilować fajnie na slimach przydałby się full set. Tak jak ktoś tam wyżej napisał, że slime się na Tobie trenuje tak jak Ty na nim - całkowita prawda. Jednak wraz ze wzrostem Twojego shieldingu i coraz to lepszego eq będziesz mógł trenować na slime znacznie dłużej, np. ja przy skilach 82/82 i semi-full set (dsm zamiast mpa) spędzam na jednym slime około 6-7 godzin i jest ok :)
Pozdrawiam i życzę udanego skilowania ! :)
-
A to nic dziwnego że przez ponad 5h mnie tak jechał :D
Dzieki